Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szégyellem ez van, én se így akartam mit tegyek? Így helyes, vagy inkább felejtsem el?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy sportolóba nevet nem mondok, írni akarok egy szerelmes levelet neki. Szerintetek válaszol rá valamit?nov. 24. 22:19
1/10 anonim válasza:
Ha igazán nagy név, akkor jó eséllyel a marketingesei fognak neked válaszolni úgyis. Legyen az email, facebook fiók, bármi hasonló.
2/10 anonim válasza:
És mióta ismered, és mióta szereted?
Hogy tudod elérni?
4/10 A kérdező kommentje:
Személyesen nem ismerem, de nem is ez a lényeg. E-mail címét tudom.
nov. 25. 09:15
5/10 anonim válasza:
Szerinted nem kapnak az ilyen hírességek nap mint nap több ezer rajongói/szerelmes levelet? Nem ő maga válaszol az ilyenekre szóval meg sem fogja tudni hogy te írtál neki.
6/10 A kérdező kommentje:
Ő pont nem. Ezért is izgulok annyira.🥰
nov. 25. 12:43
7/10 anonim válasza:
Írj neki, aztán meglátod. Van olyan híresség, aki civillel jött össze. De ne éld bele magad.
8/10 anonim válasza:
Max vonzódni vagy rajongani tudsz érte, mivel nem ismered. Egyébként nekem ez ijesztő lenne, inkább ha tudsz valami platformon írj rá esetleg.
9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs Facebookom nem szeretem az "ilyesmi" oldalakat.
tegnap 20:58
10/10 anonim válasza:
E-mailben meg senki sem ismerkedik. Ráadásul ha engem emailben keresne meg valaki, méginkább parának tartanám és tiltanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!