Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy valakire, akit szinte alig ismerek, borzasztóan vágyom?
Azon lepődtem meg, hogy álmodban fél tőled. Én nagy ritkán, amikor álmodom vele, mindig megnyugszom. Valahogy totális megnyugvás tölt el.
Milyen messze éltek egymástól?
Ha ilyen régóta tart, elhiszem, hogy nem akarsz vele beszélni, pedig az biztosan segítene.
Nem mindenki hisz a természetfeletti dolgokban. Nem ismerem, de ő vallásos, máshogy hisz szerintem, mint mondjuk én, de ki tudja igazából.
Én is félek tőle, mert nem ismerem, nem tudom, milyen is valójában. Nem akarom, hogy fanatikusnak vagy bolondnak tartson, távol álljon tőlem, hogy esetleg ő erőszakos nyomulásnak érezze a közeledésem...
Valahogy a fentiekben bízom, hogy ha valaminek történnie kell, akkor az is meg is fog történni. Nem?
14, jól látod.
Döntsd már el, hogy ismered vagy sem :)
Ő hogyan viszonyul hozzád? Tudja, hogy létezel vagy távolról figyeled, bálványozod?
Ne csodáld, hogy fél tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!