Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak tudnak CSAK barátkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tudnak CSAK barátkozni egy szép, csinos nővel, ha jól ki is jönnek egymással? Vagy mindenképp bepróbálkoznak előbb-utóbb?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének férfi és női oldalról is.
nov. 24. 16:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom kinek mire jó ez a "csak barátság" dolog. Ha ez túl aktív, akkor zavarossá tud válni. Szerintem legalábbis ez hosszútávon nem fenntartható, meg értelmetlen is.

Én úgy élem meg férfiként, hogy a nő akit szeretek, ő legyen a társam, és a legjobb barátom is egyben. Nyilván lehet olyan nőismerős, akivel tudunk fenntartani egy közvetlen, de ritkás ismeretséget, és ez jól is tud jönni, ha az embernek egy másik nemű ismerős el tud magyarázni női szemmel bizonyos dolgokat - és fordítva. De alapvetően ha van társam, akkor az az igényem, hogy vele legyen meg ez a mély lelki rész is. Pl a legjobb barátaim feleségével nyugodt szívvel beszélgetünk néha, mert szinte rokoni-jellegű viszony, szóval ott egyáltalán nem merül fel semmi több senki részéről.

nov. 24. 21:57
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Kb az a különbség, hogy ki hogy hívja. Mert számomra "a nőismerős, akivel közvetlen ismeretséget tartok fent", az a barát kategória.
nov. 24. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy 22-es mondja. Továbbá, ha nem vallja be, hogy szerelmes belém, és diszkréten viselkedik, akkor lehetünk barátok. Jó dolog a barátság! Szexuális fantáziája meg mindenkinek van, bárkivel, ha barátkozom vele, ha nem. Ez nem jelenti azt, hogy azokat meg is kéne élni.
nov. 25. 05:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Tapasztalat az, hogy ha a férfi szexuális vonzódik az adott nőhöz, akkor ált. nem tudja megállni, hogy ne próbálkozzon be. De nem feltétlen fog törvényszerűen vonzódni egy férfi minden nőhöz, aki a közvélemény szerint szép és csinos. Ha Józsinak a szőkék tetszenek, simán tud barátkozni Katival, akit szépnek tartanak sokan, csak barna hajú.
nov. 26. 10:30
 25/31 anonim ***** válasza:
49%

Munkahelyen kollégával volt nagyon jó viszonyom, többször is. Igazán barátok voltunk, együtt mentünk ki ebédelni, kávézni, megbeszéltük az élet dolgait. Viszont munkaidőn kívül soha nem találkoztunk, és ha felmondott valamelyikőnk, soha többet nem is találkoztunk. Némelyiket sajnálom is, de ha ráírnék, biztos azt hinné, szeretnék valamit.

Egyetemistaként is voltak fiúk, akikkel együtt lógtam, de mindig kiderült, hogy van ő akart többet, vagy meg volt győződve róla, hogy én akarok többet.

Szóval szerintem jó fej kollégák lehettek, de igazán barátok nem. Az egyik fél mindig többet akar.

nov. 26. 20:57
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő neműnél előfordul, hogy előbb utóbb többet szeretne mint barátság nemcsak férfiakra. De aki nem magányos farkas, boldog és egyáltalán nem tartja vonzónak a másikat, annál inkább testvérnek az soha nem fog vonzódni hozzá.
nov. 27. 08:13
 27/31 anonim ***** válasza:
*érvényes
nov. 27. 08:14
 28/31 anonim ***** válasza:
De ha nem tartod szórakoztatónak, kedvesnek, akkor miért akarsz vele barátkozni? Ha meg annak tartod, az meg épp elég egy kapcsolathoz. Szóval én is megkérdezem, mi értelme barátkozni egy ellenkező nemű személlyel? Amúgy ha van párod, nem is fog neki örülni. Nekem igényem sincs erre.
nov. 27. 09:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Természetesen tudnak ha hidegen hagyja a nő szexuálisan értve.
dec. 4. 20:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, itt is a férfit hozzák ki hibásnak. xdxd
dec. 5. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!