Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tudnak CSAK barátkozni egy szép, csinos nővel, ha jól ki is jönnek egymással? Vagy mindenképp bepróbálkoznak előbb-utóbb?
Túl van misztifikálva a dolog, nem?
Keveseknek, de van, akiknek sikerül.
Rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem. Legalábbis nálam mind bepróbálkozott, egy kivételével, aki meleg. Vele meg is maradt a barátság már 16 éve.
Pedig én szerettem férfi társaságban lenni, de emiatt le kellett szoknom róla :/ A női témákat utáltam mindig is, így nehéz volt olyan barátokat találni a nők között, akik a szaros pelenka - mit főzzek- milyen legyen a függöny témákon kívül másról is tudnak beszélni.
Én introvertált férfiként sosem tudtam számomra vonzó nőkkel barátkozni.
Ez alól kivételt képeznek a barátaim női, hiszen számomra a hűség és mások párkacsolata egy szent és egzakt dolog.
Ha nem vagyok szingli, akkor minek akarnék nőkkel barátkozni, mikor ott van a párom? A páromnak a legjobb barátomnak is kell lennie egyben, különben nem sok értelme van annak a párkapcsolatnak...
Ha meg (mint most) éppen szingli vagyok, arra törekszem hogy találjak magamnak egy párt, barátaim már vannak :) 40/f
"Ha nem vagyok szingli, akkor minek akarnék nőkkel barátkozni, mikor ott van a párom?"
Ez pont az a gondolat, amiről 3-as is ír. Van, aki nem tudja elképzelni a barátságot szexuális töltet nélkül, arra meg ott a párja. Normál esetben egy EMBERrel lehetsz egy hullámhosszon, lehet ugyanaz az érdeklődési körötök, jó lehet vele dumálni, nem úgy van, hogy ha férfi, akkor maradhat barátnak, de ha nő, akkor nem "mert arra ott a párom". Ennyi erővel a férfi barátot sem kell megtartani. (Párkapcsolat és barátság között meg elég nagy különbség van.)
Az dicséretes, ha valaki tudja magáról, hogy nem tud ilyesmibe belemenni, mert vágyat ébresztene benne az illető. Szerintem ez korrekt.
#15 A barátság kitarthat nagyon hosszú időn keresztül, akár örökre, mert független attól, hogy éppen van-e egyiknek másiknak párja, gyereke stb. Az egy másik fajta kapcsolódás. Ha szingli vagy, akkor nyilván a szerelemnek vége lett, és mivel nem barátság volt, ezért szakítás lett. Van aki a párja miatt dobja a meglévő barátokat (néha családtagokat is) aztán 3 évente ha vége a párkapcsolatnak csodálkozik, hogy hova tűntek a barátok. Ritka a hosszan tartó jóban-rosszban barátság, de érdemes kipróbálni (ellenkező neművel is).
Nyilván az is más, ha valaki éppen párt keres. Ott egyértelműek a szándékai.
Barátot meg az ember általában nem „keres”, hanem a barátság kialakulhat idővel 1-1 körülöttünk lévő számunkra szimpatikus emberrel. És ez lehet férfi is, nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!