Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulsz korábbi szerelmeidhez? Beteljesületlen kapcsolatokhoz, plátói szerelmeidhez?
Az idő megoldás mindenre, tudom.
Az okozott fájdalom vagy a hiányérzet meddig fáj? Lehet korábbi kapcsolatokra, szerelmekre, vonzalmakra közömbösen tekinteni hosszú idő után?
Én mindenkire emlékszek, még arra is akivel csak egy csók volt. Volt aki nagyon megbántott, akinek a szavait sosem felejtettem el, csak megtanultam vele együttélni. Volt, aki megtépázta az önbizalmam, volt aki visszaadta, és a mai napig eszembe jut, mi lehetett volna belőlünk, ketten, ha mindketten igazán akartuk volna.
A legtöbb beteljesedetlen situationship. Nekem a nehezítése az, hogy volt komoly kapcsolatom, de már annak 3 éve vége. Azóta nem volt kapcsolatom. Ezek a rövidebb, “nem kapcsolatok” sokkal jobban megütöttek, mint anno az exem. Az exem teljesen neutrális, jó emberként gondolok rá vissza.
Akikkel csak “majdnem egy pár lettünk”… hát.. nem olyan rég találkoztam egy két évvel ezelőtti sráccal meg az új barátnőjével. Egyedül voltam, ők ketten. Nagyon megütött látni (pedig tudtam és ismerem a nőjét) őket, hazafele végig bőgtem…szóval van, ami nem múlik teljesen. Főleg ha te neked nem lett párod, szrul esik végignézni hogy a másiknak sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!