Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viszonyulsz korábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulsz korábbi szerelmeidhez? Beteljesületlen kapcsolatokhoz, plátói szerelmeidhez?

Figyelt kérdés

Az idő megoldás mindenre, tudom.

Az okozott fájdalom vagy a hiányérzet meddig fáj? Lehet korábbi kapcsolatokra, szerelmekre, vonzalmakra közömbösen tekinteni hosszú idő után?

nov. 23. 11:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet neutrálisan tekinteni rájuk. Attól még eszedbe jutnak, de csak nosztalgia szintjén, vagy valami miatt.
nov. 23. 11:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt olyan akin ne lehetett volna túl lépni. Úgy hogy aki hasonló helyzetben van, ne keseredjen el, az idő segít. :)
nov. 23. 11:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem 2 ilyen is volt. Mindkét esetben iszonyatosan szenvedtem,de az nagyjából az első félév volt ilyen intenzív, utána amikor 1-2 év eltelt még mindig nagyon megrázott,ha eszembe jutott,de már nem ezen járt folyton az agyam,majd szép fokozatosan az is elmúlt. Olyan 3 év után már csak így havonta 1x ha beugrottak az emlékek. Mostanra már teljesen semleges mindkettő.
nov. 23. 11:52
 4/17 anonim ***** válasza:
Sehogy
nov. 23. 11:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Van akire jó szívvel, van akire meg lemondóan legyintve, hogy ott rohadjon meg. Igazából ez azon is múlik hogy valójában milyen ember volt, és végül hogyan viselkedett velem és másokkal.
nov. 23. 12:00
 6/17 anonim ***** válasza:

25 éves koromig pokol volt az életem, 25-30 közt próbáltam magam rendbe tenni. Most 32 vagyok és kb 1 éve érzem azt, hogy álom életem lett, olyan amiről korábban álmodni se mertem.

Ha csak a kapcsolatok és plátói szerelmek vonalán maradunk, akkor alapvetően nem gondolok rájuk vagy max ritkán, de ha összefutnék velük nem tudom hogy reagalnék.

Van egy exem, akivel azért ugyan abban a szektorban dolgozunk és évente mondjuk 1x osszefutok, akkor hevesen dobog a szívem, de nem azért mert annyira örülnék neki.

nov. 23. 12:03
 7/17 anonim ***** válasza:
45%

A szülinapjukon gondolok a volt "párjaimra", mindegyiknek emlékszem a szülinapjára, mindegyikkel több évig éltem. Fel szoktam köszönteni őket, ők is engem. Évente néhányszor írunk egymásnak. Egyikkel se váltunk szét haraggal. Néha vad gondolataim vannak és közösen szeretkezek velük.

Plátói szerelmem az egyetemi tanárom volt. Ő ritkán jut eszembe.

nov. 23. 12:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Lexarom
nov. 23. 12:42
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem eddig minden "korábbi szerelmem" ilyen sulis "crush" volt. Távolból figyeltem, motiváltak stb. Aztán amint vége lett az ábrándnak (pl lett párjuk), véget ért minden érzésem is. Egy volt, akivel nem volt lezárás és lehetett volna valami, mert tudom, hogy tetszettem neki. Na azon utána még sokáig (1-2 évig) rágódtam. Nem voltam szomorú vagy nem hatott ki a mindennapokra, csak néha eszembe jutott és agyaltam rajta, hogy "mi lett volna ha"

Ekkor amúgy 18 voltam. Felnőttként nem igazán volt ilyenben részem, volt még egy, aki érdekelt, de mielőtt eldönthettem volna mit szeretnék/hogyan érdekel, kapcsolata lett, szóval nagyon nem hatott meg.

20 évesen lett kapcsolatom, azóta együtt vagyunk.

nov. 23. 12:55
 10/17 A kérdező kommentje:

1-es, a neutrális jó szó, némelyik vonzalmamra igaz is.

5-ös, a "jó szívvel" megfogott, ez nagyon kedves. És ilyen is van, tényleg?!

Szerintem rám úgy tekintenek, hogy lexarnak vagy ott rohadjak meg. Jellemzően én voltam a szakító fél, és nyilván fájdalmat okoztam. Cserébe most már évek óta van valaki, akire ha gondolok, hevesebben ver a szívem. Jó lenne már neutrális állapotba jutnom vele. Vagy akár jó szívvel gondolni rá.

nov. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!