Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyénvaló az exfeleség előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyénvaló az exfeleség előtt csókot adni egymásnak, összeölelkezni a szeretőből lett párral?

Figyelt kérdés
nov. 22. 19:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
persze
nov. 22. 19:47
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
Természetesen. Elégbszarul esne az uj párodnak, ha nem tenned.
nov. 22. 19:53
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Én nem csókoloznék a párom exei elott. Még nekem lenne kellemetlen. Nem nézem a másik embereket egy riherongynak meg féltekenységi kisebbségi komplexuasaim sincsenek hogy más nők elott hirtelen a pasimra akarnék mászni.
nov. 22. 19:55
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Az a tudat hogy velem van engem választott sztem értelmes embereknek teljesen elég.
nov. 22. 19:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
De hogy kerültök egyáltalán ilyen helyzetbe? Mit keres ott a volt feleség?
nov. 22. 20:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Egy közös ismerős rendezvényén találkoztunk
nov. 22. 20:29
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Személy szerint elég nagy parasztságnak tartom, de ahány ház…
nov. 22. 22:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Mindenki valaki exe,lássuk be.Engem qurvara nem érdekel,hogy aki ex az mit csinál,kit csókol meg.Akinek ezzel baja van,az meg érez valamit?!Vagy mi a szar?
nov. 23. 08:39
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem, hogy az érzések miatt, mármint nekem nem azért tűnik bunkóságnak, hiába nem voltam soha ilyen helyzetben. Hanem egy emlékeztető, hogy nézd, emiatt az ember miatt hazudtam neked x ideig. Nem romantikus érzésekről van szó, hanem az arra való emlékeztetésről, hogy átvágtalak. Ismétlem, nem voltam ilyen helyzetben, csak én erre asszociálok a kérdésből.
nov. 23. 09:35
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
De miért kell csőrözni egy rendezvényen? Amúgy mindenképpen elég kínos helyzet.
nov. 23. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!