Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele tud szeretni egy 41 éves pasi egy 22 éves nőbe? Vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Igen tudom sok a korkülömbség.nov. 20. 17:57
11/16 anonim válasza:
43 évesen szerettem bele egy 21 éves nőbe. Nem, nem szexelni akartam vele. Jó volt vele lenni, menni akármerre, megölelni, bókolni neki, felvidítani, megnevettetni, gyönyörködni benne, látni és érezni, hogy boldog velem. Egyáltalán nem éreztem magam 43 évesnek mellette.
12/16 anonim válasza:
Ma nem feltűnő az ilyen, elég gyakori jelenség, tehát igen.
14/16 anonim válasza:
Semelyik kis lany sem a penz miatt de elvezik a rajuk koltest..
15/16 anonim válasza:
"A pasi nyilván nem szeretné ha nem 22 lenne hanem 44. Az meg nem szerelem."
a vele egyidős srácok sem szeretnék, ha nem 22 lenne, hanem 44. sőt fordítva, a legtöbb 20 éves lánynak sem pálya egy 40 éves faszi.
16/16 mikeXxX válasza:
Nem értem kinek ez miért fáj aki nincs benne ebben a dologban? Mert vagy az irigységet érzem emiatt vagy a gyűlöletet. 43 évesen egy 17 éves szerelmet vallott nekem egy 18 pedig flörtölt velem egyiket sem a pénz motiválta csupán szimpatikus voltam számukra de a nagy korkülönbség miatt én nem mentem bele pedig mindkettő a koránál sokkal érettebb volt de ahogy itt is eleve sokan ferde szemmel néztek ránk pedig csak beszélgettünk semmi több nem történt. 45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!