Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hallottál már ilyenről, akkor az hogy történt hogy két szingli élelmiszer-üzletláncban, boltban, ABC-ben stb. talált egymásra és úgy jöttek össze?
Figyelt kérdés
ma 21:21
1/7 anonim válasza:
Ilyet nem, de olyat igen, aki a benzinkúton ismerte meg a férjét. Mindketten tankoltak egymás mögött, a nőnek kiesett valami a zsebéből és nem vette észre, ment be fizetni, a férfi meg utána vitte. Ez vagy 15 éve történt, azóta is együtt vannak.
2/7 anonim válasza:
Én csak itt olvastam egy nőtől valami olyasmit, hogy magasabb polcon lévő árut nem ért fel, egy férfi vásárló segített neki, és így elindult a beszélgetés, cseréltek elérhetőséget... Szerinte nincs ebben semmi, ha nyitottságot mutat az ember, szemkontaktus, mosoly, akkor a férfiak odamennek. Hát... 🙄 Én életemben nem láttam még ilyet, nem csak velem nem történt meg soha. A legtöbb eset megáll az összenézés, esetleg kis mosoly szintjén, aztán megy mindenki és minden tovább a maga útján... De már ez is egyre ritkább, inkább rá sem néznek egymásra az emberek.
3/7 anonim válasza:
2-es vagyok, meg is van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt a 17-es.
4/7 anonim válasza:
Pedig tényleg van ilyen! Velem is vetetett már le árut egy nő, pedig nem is vagyok olyan magas, csak tőle magasabb. Nagyon hálálkodott és dicsért közben, még váltottunk is pár szót, de valószínű itt én voltam a kukább mert aztán mentem is tovább :D De láttam én már olyat hogy pénztárnál várakozva is simán szóba elegyednek az emberek. Vagy árukat, termékeket nézegetve, akár arról kérdezve, véleményezve. Végül is ez régen is tök alap volt, meg a közvetlenség is. Manapság ritkább, de ugyanúgy létezik, csak meg kell látni. Vagy élni a lehetőségekkel. Persze ha valaki nem szimpatikus, azzal kevésbé is akarnak majd így véletlen szóba elegyedni.
5/7 anonim válasza:
Engem előbb szólítottak le utcán, mint boltban. Nem hallottam olyan párról akik így jöttek össze. Persze ettől még előfordulhat.
6/7 anonim válasza:
Újságban olvastam, élőben nem találkoztam ilyennel.
7/7 anonim válasza:
Így ismertem meg a férjemet. Mondjuk nem abc, hanem könyvesbolt volt, a fantasy könyvek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!