Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők és férfiak, mióta vagytok egyedülállók?
Hát elhagytad?
Hányszor mondtam, hogy ne a kézfejedre írd!
A hűvös eső lemossa, mikor kesztyű nélkül fogod a kormányt a biciklin!
Valószínűleg dinoszaurusz csontok a mezozoikumból.
Miért nem elég 2000 nm?
Most ide csődült egy egész régész brigád az alap ásáshoz...
Nagyjából az utóbbi 10 éve csak szerető voltam, vagy házas volt már a nő vagy élettársi viszonyban volt, lényeg h mindig volt párja.
soha nem kellettem olyanoknak az utóbbi években akik egyedülállóak lettek volna és gyerekük sem lett volna.
szóval kb. 10 éve.
biztos én vagyok csak ilyen peches de pl. a cégünkhöz ahol dolgozom évente jön pár új fiatal nő és megy el, basszus 8 éve vagyok itt 14 kolléganő jött korban egymáshoz valók lennénk.
Mindegyiknek volt párja, mindnek.
Akikkel élőben találkozok tökmindegy hol tuti van párja, és megnéztem, és láttam is szóval nem kamuból utasítanak el emiatt.
Lassan már csak társkeresőn merem feltételezni h neki talán nincs... De ott meg túl nagy a szórás. És azon nem megyek át.
28 éve. Mindig is egyedül voltam a rondaságom miatt.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!