Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom kiverni a fejemből?
Figyelt kérdés
Van egy férfi aki tetszik. Nem vagyok szerelmes, szerintem nem is jönnék vele össze, de nagyon tetszik, és már hónapok óta nem bírom kiverni a fejemből. Már konkrétan a meditációt gyakorlom, de igyis napjában többször azon kapom magam hogy róla álmodozom. KB a napom felét ez az álmodozás teszi ki. De ha nemvagyok szerelmes, és nem is járnék vele, akkor ez miért van? Megőrülök már..nov. 12. 18:45
1/14 anonim válasza:
Nem tudom,de a meditáción kívül ezt én is írhattam volna,szóról szóra.
3/14 anonim válasza:
És mit kell tudni róla? Nem lehetne esélyt adni ennek a dolognak mégis?
4/14 anonim válasza:
Mert kötődsz hozzá, vagy az érzéshez egészségtelenül, esetleg mivel benned van a "mi lenne ha" így nem hagyj nyugton. Még jobban beszugerálod magadnak mert nem akarsz rá gondolni, de hát gondolsz. Mondhatni magaddal cseszel ki.
5/14 A kérdező kommentje:
3. Dehogy. Ő egy komoly férfi, tanult, intelligens, komoly munka stb. Én, a konyhai mosogató, egy ilyennek max a lábtörlője lehetnék.
Ja, és amúgy 3 háznyira lakik tőlem. Mindennap látom.
nov. 12. 18:53
6/14 anonim válasza:
#5 nem tudhatod. Attól hogy jó helyzetben van,meg nem biztos,hogy lenézi azokat,akik nem. Elvégre ő is elindult valahonnan. De te is válhatsz/fejlodhetsz,már ha van igényed másra.
7/14 A kérdező kommentje:
6
Van igényem. Most csináltam nemrég egy sulit. De nemhinném hogy egy ilyen "komolyabb" szakmában megállnám a helyem, úgyhogy maradt ez a munka.
Nemis értem minek csináltam meg a sulit
nov. 12. 19:01
8/14 anonim válasza:
Mert igazság szerint látod sokszor és nem is akarod, hogy ellapadjon az egész.
9/14 A kérdező kommentje:
8,
Amugy ha sokáig nem látom ellapad. Olyankor nagyon örülök. De aztán egyszer újra látom, esetleg rám is köszön, és kezdődik újra a gondolathullám.
nov. 12. 19:03
10/14 anonim válasza:
Témától eltekintve,szerintem először magadon kéne dolgoznod és elhinned,hogy igenis képes vagy többre. Ez az onsajnalat meg beletörődés nem vezet sokra és nem is vonzó. Nem kell tortetonek lenned,de ha vannak céljaid,tegyél értük. Elvegezted azt a képzést, hát hajrá, vágj bele és majd lesz valami. Nem kell ahhoz felmondani,hogy más munkát elkezdhess keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!