Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírom kiverni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírom kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés

Kb. 6 éve volt egy srác (akkoriban még gyerekek voltunk) az életemben. Ő fülig szerelmes volt belém, én is belé, de nem voltam biztos magamban,nem jöttünk össze, eltelt az idő felettünk és mindkettőnknek van párja azóta, nekem most 2 éve, neki 3 körül. 2 éve egyik barátnőm szülinapján voltunk, ott volt ő is, folyamatosan egymást bámultuk, de a köszönésen kívül egy szót sem váltottunk addig, amíg véletlenül ketten maradtunk egy helyiségben. Akkor beszélgettünk ilyen alap témákról, ki hogy van, és egyszercsak megöleltem. Meglepődött. Utána elhagyta egy ilyen a száját, hogy "van még időnk", megmagyarazni azonban már nem akarta. Ritkábban jut mostmár eszembe,azonban amikor igen, akkor vele álmodok és képtelen vagyok másra összpontosítani.

Kérdésem valójában nincs, csak muszáj volt kiírnom magamból, hátha valakinek van hasonló storyja. :)

2021. jan. 15. 12:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, amikor megismerkedtünk én 14 körül voltam, ő 15. Én most vagyok 20, ő 21. :)
2021. jan. 15. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Hány évesek vagytok most?
2021. jan. 15. 12:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Írtam kommentbe, 20 és 21.
2021. jan. 15. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Majd összejöttök ha szakítotok a pàrjaitokkal és a "csillagok" is úgy állnak.

Örülj h van vkid.

Engem egy pasi se d.na meg nemhogy kapcsolat...

2021. jan. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!