Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy mindketten foglaltak voltatok de kerestétek egymás társaságát mert szerettétek egymást, vonzódtatok egymáshoz?
De tudtátok hogy nem lehet köztetek semmi!
Mi lett a vége?
Kor? Nem? Gyerekek? Semmi infó.
Ha fiatalok vagytok, ne húzzátok az időt, álljatok össze a jelenlegi párotokkal meg legyetek őszinték. Ha idősebbek vagytok szerintem ez elég ocsmány dolog, de akkor is az őszinteség az első szerintem.
Szerintem felesleges álszenteskedni. Bármikor, bárkivel, bármi megtörténhet, és nem ezen fog múlni, hogy jó ember vagy e, vagy sem. Sosem tudhatjuk, hogy valaki, aki kapcsolatban van, tényleg boldog e, vagy hogy min mennek keresztül a kapcsolatukban. Hála istennek már nem a tizenkettedik században élünk, úgyhogy senki nem fog megkövezni senkit amiatt, mert mondjuk elmúltak az érzései a párja iránt valamilyen oknál fogva, és azt már nem lehet helyrehozni. Nem kell benne maradni egy rossz kapcsolatban. Ahhoz sokkal több erő és bátorság kell, hogy valaki ki merje mondani magának, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, és kilépjen, akár a nulláról kezdve újra mindent, mint benne maradni a rosszban, mert a rosszat könnyű megszokni, és belekényelmesedni. Egy életünk van, mindenki maga sorsának a kovácsa. Lehetsz boldogtalan is életed végéig, és sirathatod az elcseszett éveket, de ugyanakkor tehetsz is azért, hogy jobb legyen.
Nyilván, nem azt mondtam, hogy csalja meg mindenki a párját, mindenki tudja, hogy mi a menete annak, ha már valami nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!