Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan hogy mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy mindketten foglaltak voltatok de kerestétek egymás társaságát mert szerettétek egymást, vonzódtatok egymáshoz?

Figyelt kérdés

De tudtátok hogy nem lehet köztetek semmi!

Mi lett a vége?

nov. 10. 08:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem idegesítem fel magam inkább ezen a kérdésen mert nem érsz te nekem annyit. De legyen már bennetek annyi tisztelet a partnereitek iránt, hogy mindketten szakítottotok és egymással lesztek, vagy legalább te felmondasz (ha kolléga), elkerülöd mintha leprás lenne. Utolsó esetben mindketten felajánljátok a partnereiteknek, hogy nyitott kapcsolatot/párcserét akartok, hogy dönteni tudjanak.
nov. 10. 08:53
 2/14 anonim ***** válasza:
34%

Qrva akarsz lenni? Akkor csald meg a párod és meglátod, hogy hiába leszel a szeretőddel kapcsolatban mert legvégül kiderül, hogy hűtlenek vagytok akkor azon fogtok filózni, idegeskedni, hogy vajon az egyikőtök mikor csalja meg a másikat hiszen azelőtt is hűtlen volt/ál veled/vele.

Elég az érzelmi megcsalás untig. Ha annyira szeretitek egymást legyetek együtt szakítás/válás után.

nov. 10. 08:57
 3/14 anonim ***** válasza:
nov. 10. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
nov. 10. 09:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele, semmi nincs köztünk
nov. 10. 09:11
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Nyíltan nem, mert nem szoktam megbeszélni foglalt emberekkel, hogy vonzódom hozzájuk. De természetesen olyan volt, hogy valakivel azért (is) szerettem beszélgetni, mert tetszett, de ha foglalt akkor nem közlöm vele, ugyanúgy tudok vele beszélgetni, mint másokkal, akiket csak kedvelek. Kerülni sem fogok emiatt senkit, de teljesen felesleges drámát kreálni a helyzetből, ha valaki tényleg szakítani akar, mert te jobban érdekled, az megteszi anélkül is, hogy előtte titokban himihumiztok a munkahelyi rejtett zugokban. Ha erre nem kerül sor, akkor nem érdekled, csak unja a banánt otthon és kell egy kis izgalom.
nov. 10. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Majd lesz, szeretők lesztek elvégre itt teszed fel a kérdést, hogy mit csinálj. Amikor egyértelműen nem kéne tartani vele a kontaktust, vagy mindkettőtökenk szakítani kéne és összejönni. Olyan nincs hogyha valakit szeretsz akkor nem hagyod el érte a párod. Inkább olyasmi létezik, hogy kapcsolatfüggő vagy és nem mersz lelépni míg nem biztos a másik. Ha gyerekek is vannak akkor lehetnél rájuk tekintettel és nem más után kéne mászkálni hanem velük törődni. Nyilván ha nincsenek nem is tudom mire vársz, semmi se köt a párodhoz. Lehet különválni.
nov. 10. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Le lehetek megint pontozva, de ebből szeretősdi lesz. Érzelmileg már csaljátok a partnereitek hiszen nem elég, hogy megtetszett (ami teljesen normális, senki se vak), azt írtad, hogy szereted és vonzódsz hozzá, találkozol vele. Szakítani nem fogsz mert ahhoz nincs merszed inkább fizikailag is megcsalod. Majd aztán kiderül és repülni fogsz ha van gyerek vele együtt. Úgyhogy hiába akarod elkerülni a szakítást nem fogod.
nov. 10. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Volt. Mi utána egy ideig nem beszéltünk, aztán most pár hónapja újra jóban vagyunk, már nem érzek úgy iránta.
nov. 10. 09:52
 10/14 anonim ***** válasza:
29%

Én szingli vagyok,ő elkötelezett... addig kerestük egymás tàrsasàgodàt, míg randi, csók,szex nem lett belőle.

Szóval, nem javaslom ezt a nagy barátkozást senkinek.Ugyanis ha te elkezdesz kötődni a màsikhoz,majd realizàlod, hogy sehogy sem lehet a tiéd,az maga a pokol.

nov. 10. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!