Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lesz (számodra)különlege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz (számodra)különleges egy nő személyisége és mitől egy férfié?

Figyelt kérdés

nov. 4. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem annyi elég, ha egy nőt egyáltalán érdeklek, de én nyilván kevés vagyok egy kapcsolathoz.
nov. 4. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanattól. Nincs ennek neme.
nov. 4. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Erre szerintem nem lehet konkrét választ adni. Ha valamiben jó irányban eltér az átlagtól. Ez lehet gondolkodásmód, erzésvilág, vagy egy különleges hobbi.

Es ez nálam is nemtől független

nov. 4. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem a társadalmi elvárások és szokások szerint él és gondolkozik.
nov. 4. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

Legyen életvidám, tudjon bókolni, legyen humora + magabiztosság. Nem bírom az unalmas savanyú negatív embereket.

Bár voltam már ilyenbe is szerelmes, mert olyan teste meg farka volt, hogy nem érdekelt a körítés.

nov. 4. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

"Bár voltam már ilyenbe is szerelmes, mert olyan teste meg farka volt, hogy nem érdekelt a körítés." 🤣🤣

Éljenek az őszinte nők!

Hány éves vagy, kedves?

nov. 4. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

28 vagyok :)

nov. 4. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Őszinte = aki azt mondja, amit hallani akarok.
nov. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!