Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ egy férfi buta barátnőt magának?
Van egy ismerősünk, rendre "alsóbb osztályból" választ barátnőt.
Doktor, van egy sikeres cége is, mellette két egyetemen tanít. Magyarul és angolul is, az angolon kívül még két idegen nyelven beszél. Konferenciákon ad elő, tanulmányokat ír, a habilitációja után mondta, hogy a professzori címig nem áll meg. És mindezt úgy, hogy nem az egyetemi munkája a főállása, azt mondja, neki az inkább hobbi, kikapcsolódás, feltölti, ha ezzel foglalkozik és átadhatja a tudását. Tehát nem egy buta ember.
Mégis, a mostani barátnője benzinkúton dolgozik, az előző pincérnő volt egy kocsmában, az azelőtti dohánybolti eladó. Nem is túl fiatalok, nem is túl szépek, tehát még azt sem lehet mondani, hogy oké, pincérnő, de a fél kocsma őt bámulja egész este és irigylik a pasit, akihez hazamegy. Mert nem.
Egyik ismerősünk szerint azért, mert tele van komplexussal és ilyen nők felett tudja érezni a hatalmat, azt, hogy ő mennyire fontos és sikeres ember, bezzeg a nő nélküle sehol nem lenne. Apukám annyit mondott, hogy szerinte ezek a nők még a gumit is lenyelik, más magyarázatot nem tudna elképzelni... :D Meg, hogy azért meghallgatna egy vasárnap reggeli beszélgetést náluk, hogy mi lehet a közös téma, amiről társalognak.
Nem vagyok orvos, de többdiplomás és fogalmazzunk úgy jómódú. S bár van diplomája a páromnak, de minden csak nem gazdag.
Viszont az ágyon kívül és belül tökéletesen megtaláljuk az összhangot, odaadó, ő is én is tudjuk, hogy folyamatosan tenni kell egy kapcsolatba, s teszünk is. Szavak nélkül megtaláljuk a közös hullámhosszt egyetlen szemvillanásból. Sőt az sem kell, szinte a 6. érzékek által vezérelve tudjuk mit gondol a másik.
Olyan helyen ismerkedtünk meg ahol senki sem tudta mivel foglalkozom, milyen az anyagi helyzetem. S az adott közeben kimondottan örültem neki, hogy nem a pénz, a beosztás, a pozíció alapján ítélték meg az ott lévő embereket, hanem az alapján, hogy emberileg milyen. Ő sem tudta milyen a helyzetem, csak sokkal-sokkal később mondtam meg neki már bőven az ismerkedés közepén s akkor is csak cseppenként. Viszont nem is érdekelte, nem ez alapján méri az embereket - egészséges értékrenddel rendelkezik.
Ezzel nem értek egyet, kifejezetten többször arra tért ki, hogy vajon miről tudnak beszélgetni, mivel kompenzál a csaj, illetve ha elolvasnád a kérdést, az is erről szól.
És már ne hari, de ha okos lenne a csaj, szerintem ez a kérdés sokkal kevésbé merülne fel. Az sokkal megszokottabb, hogy egy gazdag sikeres férfi kevésbé gazdag nőt választ párként, ha intellektuálisan együtt tudnak mozogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!