Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soshow1989 kérdése:
Lányok milyen nektek az ideális társ?
Figyelt kérdés
Akivel például el tudjátok képzelni a közös jövőt? Külsö és belső tulajdonságok is!tegnap 14:29
21/26 A kérdező kommentje:
21 legyél büszke akkor magadra főleg ha még csak 15 vagy!
tegnap 16:30
22/26 anonim válasza:
Intelligens, hasonló az ízlése, nem szégyenlős, ha meg kell otthon valamit javítani, akkor meg tudja, nem beképzelt, nem vág fel a kocsijára és a farkára, becsületes, hűséges, nem ír rám a gyakorikérdéseken, ad a higiéniára, képes megosztozni a házimunkán, nem szórja a pénzt hülyeségekre, nincs tetoválása, magas, képes gondolkodni, igényes a környezetére, de nem viszi túlzásba, szereti a természetes dolgokat, nem függ az anyjától, stb.
23/26 anonim válasza:
Önző módon úgy szeretnék egy "papucs" férfit végre, aki azért nem bólogató kutya. Emellett kölcsönös szerelem és tisztelet elvárás és hogy mind szellemileg, mind fizikálisan fel tudjak rá nézni. Miután én diplomás vagyok, legalább érettségije legyen és hasonló érdeklődési köre. Hobbijai közé tartozzon a kerékpározás, hogy együtt tudjunk tekerni is, de szeressen színházba is járni meg túrázni is. Ne legyen problémája a wellnessel sem.
Életkorban +- 7 év és ő legyen izmos, hamár én telt vagyok. :-D
24/26 anonim válasza:
Passzoljon az ertekrendünk, passzoljunk szexuálisan, legyen intelligens és humoros. Ha már külsőségek is, akkor: Lássam nagyon helyesnek az arcát, nekem az arc nagyon fontos. És ne legyen nálam alacsonyabb. 35/N (a férjemre minden illik, ezért a férjem 😀)
26/26 anonim válasza:
21: "képes elvinni biciklizni" :D Ez aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!