Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok milyen nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soshow1989 kérdése:

Lányok milyen nektek az ideális társ?

Figyelt kérdés
Akivel például el tudjátok képzelni a közös jövőt? Külsö és belső tulajdonságok is!
tegnap 14:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
#11: Takarodj már a picsába te szaréletű.
tegnap 15:39
 12/26 A kérdező kommentje:
11-es mi köze a kettőnek egymáshoz? Az egy tök más téma már ne haragudj ne keverdd a szezont a fazonnal;)
tegnap 15:43
 13/26 anonim ***** válasza:
#5 #11 Jelentve vagy a szavaid miatt!
tegnap 15:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Troll kérdésre komoly választ adni mindig olyan visszás érzés. Az ember sose tudhatja, épp elrontja-e a "poént".

Mindenesetre én olyan embert szeretnék, aki nagyon hasonló elvek mentén él, azonos kultúrális háttérrel, hasonló családi háttérrel, azonos norma és szokás rendszerrel. Aki nem kicsapongó, nem végletes személyiség, hanem nyugodt, kiszámítható, stabil.

Akinek reális önismerete van, nyitott, érdeklődő, elfogadó. Aki lojális és hűséges az övéihez. Kialakult, szilárd jellemmel rendelkezik, vannak önnálló gondolatai, tervei, vágyai és ezeket meg is tudja fogalmazni. Képes beismerni, ha hibázott, van vitakultúrája és igényei is van a normális vitára, aminek a konszenzus a célja. Vannak érvei és képes felfogni a másik érvrendszerét is.

Akinek fontos a természet közelsége, látja benne a szépet és szívesen megy kirándulni, sétálni. Szereti az állatokat, családtagnak képes őket tekinteni és igényli a társaságukat. Nem írtózik, vagy retteg se az állatoktól, se a bogaraktól,rovaroktól.

Sokat és szívesen beszélget, filozofál. Jók a szociális készségei, könnyen beilleszkedik bárhova.

Olyan ember, aki tartja, hogy az élete a saját kezében van, rajta áll milyen buborékot teremt magának és aktívan tesz is érte, hogy boldog, kiegyensúlyozott, teljes élete legyen.

Aki szeretne egy, max két gyereket és azokat a lehető legjobb rajtpozícióból szeretné majd elindítani, mind szociálisan, mind a tanulmányokat, mind az anyagi hátteret tekintve. És hasonlóak a gondolataink a nevelésről.

Alap számára a közös teherviselés, mind a háztartási, mind a gyermek körüli teendőket tekintve. Tényleg szeretne apa lenni és felfogja az mivel jár.

Képes felelősséget vállalni. Monogám.

Külsőre elég tág az ízlésem, legyen számomra vonzó tulajdonsága külsőre is. Legyen valami, ami megfog a külsejében.

Egy olyan embert szeretnék, akiben tényleg meg tudok bízni, akire rá merem magam bízni, akivel a mi házunk valóban a mi várunk és mi együtt vagyunk a világunk királya és királynője.

Nem vágyom érzelmi hullámvasútra, bizonytalanságra féltékenykedésre, érzelmi zsarolásra, manipulációra.

Az ideális társ hasonló, mint én, olyan valaki, akire érdemes egy életet alapozni.

tegnap 16:04
 15/26 A kérdező kommentje:

15-ös hát nem tudom megtaláltad-e már ezt a férfit de szerintem ilyen amit leírtál nem létezik...

Túl sok könyvet olvasol:D

tegnap 16:07
 16/26 anonim ***** válasza:
16, te kérdezted az ideálisat. Írtam volna egy közép szar opciót?
tegnap 16:09
 17/26 anonim ***** válasza:
#16 Nekem ilyen párom van, amit a #15 leírt. Nagyon-nagyon szeretem!!! Szerencsés vagyok!
tegnap 16:09
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát ha tényleg van ilyen akkor elnézést kérek nekem ez valahogy már a nem reális kategória.
tegnap 16:18
 19/26 anonim ***** válasza:
#19 De.. azért van ilyen.. csak manapság oly hamar feladják az emberek. Még apróbb tolerancia sincs.
tegnap 16:23
 20/26 anonim ***** válasza:

19 én ilyen vagyok nőben. Feltételezem (ezek szerint jogosan) hogy férfiban is kell lennie ilyennek. (15 vagyok) Messze nem vagyok tökéletes és el sem várom, ellenben se házirabszolga nem leszek, se az önbizalomhiányából fakadó nyavajáit nem kezelgetem többé senkinek. Nem fogom elfogadni, hogy egyedül neveljek egy gyereket, akit közösen vállatunk, csak mert én vagyok a nő. Nem fogok tapsikolni, ha kéthetente egyszer képes elvinni biciklizni, meg havi párszor egyedül beteszi a mosást. Nem fogom egyedül vinni a háztartást sem. Azt megtehetem egyedül is és akkor csak egy ember után kell rendet tenni, takarítani.

A többi (azonos szociális háttér, normák, tervek, célok, jó kommunikáció, hűség) gondolom magától értetődik.

Soha nem értettem egyébként ezek miért olyan egetrengető elvárások. Ennyit várok el magamtól is.

tegnap 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!