Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az aktuális párodat szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
Felmerült egy kérdés,nekem mennyire rosszul esne ha barátnőm egszer előálna szeret de az előzőt jobban szerette. Vagy nem velem a legjobb a szexuális elmenye (persze ezert kell kommunikálni ki mit szeret). Titeket hogy erintene ilyet mondana a párotok? Ti mindig az aktuist szeretitek a legjobban? Persze mindenki a legjobb akar lenni az adott párjának,vagy az igényeit legjobban kielégíteni.okt. 28. 20:18
11/20 anonim válasza:
Akibe szerelmes vagy az kicsit elveszi az eszedet, ezért is értelmetlen olyankor a hasonlítgatás. Persze ha nem mondja neked hogy szeret, akkor gyanakodhatsz, de ha azt mondja szeret, szerelmes, akkor nem kell állandóan az előzőt(előzőket) elemezgetni hogy jááj biztos jobb vót. Lényegtelen olyankor.
12/20 anonim válasza:
Nyilvánvalóan mindig azt szeretem a legjobban akibe éppen szerelmes vagyok-
A szex az más téma, az lehet, hogy jobb volt korábban valakivel. De ahhoz nem tudom milyen érzéketlennek kell lenni, hogy ezt közöld a másikkal.
Miért gondolkozol ilyen hülyeségeken?
13/20 anonim válasza:
Kérdés, kinek mit jelent a "legjobban", mit vár, ha felteszi ezt a kérdéstz. Nyilván az emberek többségénél az első szerelem intenzívebb, vagyis inkább rózsaszínszemüvegesebb az újdonság varázsa és a fiatal kor miatt, mint a többi. Én nem tartom ezt a legjobb-nak, mert ettől nem lesz mélyebb, bensőségesebb a szerelem, másnak meg ez a legjobb. Szex - őszinte leszek, az előző párommal könnyebben ment (én elég szűk vagyok, fogamzásgátlónak nekem mindig az a mellékhatása, hogy szárazabb vagyok... a mostani farkának vastagabb a feje, így nehézkesebb), de attól még jelenleg csak a párommal élvezném és kis segítséggel azért megy és jó. Ezt nyilván nem mondom így el neki magamtól, mert mindig kérdés, hogy ezt vki hogy veszi, akármennmyire körülményesen magyaráznám el. De ha megkérdezi, akkor nem hazudnék - csak akkor kérdéses, hogy ebből az jön-e le neki, hogy "ha a másikkal jobb vót, akkó mit keres velem ez a ribi" vagy megértené, hogy attól, hogy az előzővel könnyebben ment, nem élvezem vele kevésbé.
14/20 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz utolsó,de szerintem ha elmondod valakinek mire vágysz tőle,most nem méretekre gondolok,az hogy mennyire tetszik ő meg ahogy csinálja teszem azt,vele kell legyen a legjobb hisz a másikra egy szakítás már vagy ami miatt nem ment rányomta a bélyegét. Vagyis na nem tudom nekem tény szarul esne,komminkáljon hogy én lehessek a legjobb.
okt. 29. 12:59
15/20 anonim válasza:
14
Az esetek többségében nem a szex miatt szakítanak.
16/20 anonim válasza:
14: az én esetemben ez fel sem merül, hogy beszéljek erről a páromnak, mert 1) jelenleg nagyon élvezem vele a szexet, mert vonzó és figyelmes... nem is jut eszembe, hogy arról beszéljek, hogy az exemmel könnyebben ment, 2) nem lenne értelme a hasonlítgatásnak, mert lehet ezen segíteni (és pl. vele ez megy síkosítóval) és nem is vágyom az exhez vissza. Nem értem, miért várja vki azt, hogy konkrétan azt mondja neki a párja, hogy "de sokkal jobb veled, mint xy-nal". Ha vki ezt várja el, hogy vki az exének a teljesítményét fikzza, és arra megy el, hogy vkinél ő jobb, az már pszichés probléma.
17/20 A kérdező kommentje:
15,nem viszont egy szakítás már ad egy rossz ízet neki hisz a szex is vonzalmon múlik,érted hogy értem. Ha technikában az jobb volt én erre értem bunkoság ilyen mondani,vezesd rá mostanival legyen a legjobb. Vagyis én így látom ha nem mondja el mire vágyik azt se mondja másikkal jobb volt.
De igazad van összességében
okt. 29. 14:18
18/20 anonim válasza:
De leírtam elég egyértelműen, hogy adottság miatt volt könnyebb az elsővel, nem technika miatt - és ezt lehet orvosolni (mi meg is tettük -úgy, hogy ezt nem is említettem a mostaninak, de neki is volt annyi esze, hogy síkosítót használjon meg lassan tágítson, amikor érzékelte, hogy nagyobb a farkának a feje és nem csusszan be olyan könnyen). Meg kellene tanulni olvasni.
19/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ha két választ írsz nem tudhatom ugyanaz az ember vagy e :))
okt. 29. 14:25
20/20 anonim válasza:
Mivel az én válaszomra reagáltál, és utána hivatkoztam arra, amit nekem írtál, sztem elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!