Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig az aktuális párodat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig az aktuális párodat szereted a legjobban?

Figyelt kérdés
Felmerült egy kérdés,nekem mennyire rosszul esne ha barátnőm egszer előálna szeret de az előzőt jobban szerette. Vagy nem velem a legjobb a szexuális elmenye (persze ezert kell kommunikálni ki mit szeret). Titeket hogy erintene ilyet mondana a párotok? Ti mindig az aktuist szeretitek a legjobban? Persze mindenki a legjobb akar lenni az adott párjának,vagy az igényeit legjobban kielégíteni.
okt. 28. 20:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet mondana akkor nem lenne értelme a kapcsolatunknak. Én mindig az addigiaknál jobbat választok.
okt. 28. 20:20
 2/20 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,vagyis rohadtul rosszul esne,szerintem van kommunikáció szex kozben mingig az aktuális lesz a legjobb hisz legjobbat akarod neki.Meg más vonzó mindenkiben,más miatt lesz legjobb.
okt. 28. 20:23
 3/20 A kérdező kommentje:
Meg ha valakivel nem jó akármi s az jőn másikkal jobb volt sok értelme nincs folytatni.
okt. 28. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Volt olyan párom, akihez inkább kötődtem a sok együtt töltött idő miatt, de nem tudtam igazán szeretni.

Inkább csak unaloműzés volt.

okt. 28. 20:29
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Csak 20 évesen volt olyan, hogy másba voltam szerelemes, most nem kötnék ilyen kompromisszumot, és nem is rabolnám senki idejét. ÉS ha hosszútávon nem legjobb a szex, akkor nem fogok vele lenni.
okt. 28. 20:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván bőven többre értékelem aki velem van mint azt aki elhagyott vagy akivel szakítottam. Szerelem ide vagy oda. Vagy csak azt értékelem aki mellettem van a röbbit meg nem. Így is fogalmazhatnék.
okt. 28. 20:38
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szex az lehet mással jobb, de ezt nem szokás így konkrétan az orra alá dörgölni az embernek, hanem ahogy írod, kommunikáció, hogy az aktuálissal is jó legyen. Nem árt, ha az illető nyitott a változtatásokra. De szeretni mindig az aktuálist szerettem, azt nem tudom, a jobban jó kifejezés-e, mert nem lehet szerintem összehasonlítani, ha az ember szerelmes volt az exeibe is (nyilván ha valakivel csak úgy elvolt, akkor igen), de olyat soha nem gondoltam senki mellett, hogy a régebbit jobban szerettem volna.
okt. 28. 20:39
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
A francokat. Magamat szeretem a legjobban. Vagy amit a másik kihoz belőlem. Mindig én vagyok az első.
okt. 28. 20:48
 9/20 anonim ***** válasza:

"Meg ha valakivel nem jó akármi s az jőn másikkal jobb volt sok értelme nincs folytatni."

Olyan nincs, hogy valaki mindenben jobb, mint az elődje. Összességében számít, nem minden apró részletben. Illetve nem kell mindent kimondani.,

okt. 28. 21:51
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem az aktuális párodat szereted a legjobban, akkor valójában nem is szereted csak úgy vagy vele (jobb híján).

Ha valaki azt mondaná az előző volt neki a top, akkor ott véget is érne a történet. Nem kívánok senkinek a pótléka, átmeneti állapota lenni. Ha én mindent adok, akkor tegye meg a másik is, vagy nem egymást keressük!

okt. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!