Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak ha látnak egy szebb popót mellet arcot.. képesek elhagyni a párjukat mert más vonzóbb? Az hogy szereti a jelenlegi párját, de a másik mégis jobb. Lányok ti ha látjátok hogy a párotok szebbet lát, hogy reagáltok?
Szerinted az úgy megy, hogy gondol egyet és a karjába hullanak azok a nők?
A párodnál te nem látsz jobb pasit? Biztos, hogy igen.
Hagyjad Kérdező, itt mindig ez megy... A nőket folyton szidják, hogy nekünk csak a péniszméret, a pénz és az autó a fontos, de ha a férfiakkal szemben írunk valami általánosítást (ami sokkal ritkább, mint fordítva!!), akkor vérig vannak sértve. Hiszen a férfiak csak érzelmeket akarnak, testiség is csak azzal, akibe szerelmesek! :P és párt sem külső, csakis belső értékek alapján választanak, akit aztán a tenyerükön hordoznak! :D
Amúgy nem tudom, szerintem ez embere válogatja. Van amelyik férfi egyből otthagyna a szebbért, van, amelyik nem. Ez nem csak szerelem, hanem tisztelet és becsületesség kérdése is.
Az is tény, hogy a férfiaknak nagyon fontos a külső és legtöbbjük örülne, ha olyan nője lenne, akire az összes haverja vágyik. A belső csak ezután jön. De ebből nem következik egyenesen arányosan, hogyha látnak egy jobbat, egyből elkezdenek udvarolni neki. Persze sokan vannak, akik megteszik... A másik, higy az arc szerintem annyira nem, inkább a test az, ami számít nekik leginkább. Az arc akkor, ha vagy nagyon szép, vagy ha nagyon csúnya valaki. Utóbbi esetben nyilván elutasítás miatt számít.
És a másik nagyon fontos dolog: az is igaz, hogy a férfiak nagyon könnyen elvesztik az eszüket, ha egy szép nő közelében vannak. Köd borul az agyukra és mindenképpen ágyba akarják vinni azt a nőt, az se érdekli őket, ha kitudódik és szakítás lesz a régi barátnővel. Aztán a köd elszáll és mennének vissza a régi baràtnőhöz :D amelyik nőnek van esze, az nem fogadja vissza ezeket, természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!