Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezgetett rólam a nő egy barátomnál?
Nagyon tetszett vagyis igazából még mindig tetszik egy nő, akivel csak köszönőviszonyban vagyok, pár mondatot beszéltünk csak régebben. Nem mertem jobban közeledni hozzá, pedig kedves volt, csak hát nagyon szép.
Tegnap egy barátom felhívott és elmondta, hogy összefutott a nővel és kérdezgetni kezdett rólam, hogy mi van velem, rég látott, megházasodtam-e. A barátom megjegyezte, hogy milyen érdeklődő mire a nő azt mondta, hogy csak kíváncsi meg hogy szimpatikus voltam neki mindig.
A barátom szerint össze kellene szedjem magam és megközelíteni a nőt, kezdeményezni nála. Szerintetek?
Igaza van.
Sajnos én is voltam bátortalan. Sok elszalasztott lehetőség..
Neked ezek szerint van még esélyed javítani. Szerencsés.
Valószínűleg régebben is adta a jeleket, csak nem léptél...
Itt a kiváló időzítés, nem értem min gondolkodsz még? Ezüsttálcán kínálja fel magát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!