Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kérdezgetett rólam a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezgetett rólam a nő egy barátomnál?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszett vagyis igazából még mindig tetszik egy nő, akivel csak köszönőviszonyban vagyok, pár mondatot beszéltünk csak régebben. Nem mertem jobban közeledni hozzá, pedig kedves volt, csak hát nagyon szép.

Tegnap egy barátom felhívott és elmondta, hogy összefutott a nővel és kérdezgetni kezdett rólam, hogy mi van velem, rég látott, megházasodtam-e. A barátom megjegyezte, hogy milyen érdeklődő mire a nő azt mondta, hogy csak kíváncsi meg hogy szimpatikus voltam neki mindig.

A barátom szerint össze kellene szedjem magam és megközelíteni a nőt, kezdeményezni nála. Szerintetek?

okt. 24. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Igaza van.

Sajnos én is voltam bátortalan. Sok elszalasztott lehetőség..

Neked ezek szerint van még esélyed javítani. Szerencsés.

okt. 24. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nőként mondom, hogy valóban nem szoktunk random férfiak után így érdeklődni ha nincs kifejezett oka. Nagyon valószínű, hogy tetszel neki és érdemes próbálkozni. Persze lehet esetleg arról is szó, hogy csak brutál pletykafészek a nő vagy nem neki hanem egy barátnőjének tetszel és azért kérdezett, sok minden lehet az igazság. Derítsd ki, alapod abszolút van rá, hogy reménykedj ebben az esetben.
okt. 24. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Biztosra veszem, hogy a mai napig tetszel annak a nőnek.
okt. 24. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy pletykafészek típus a nő, inkább olyan kis visszahúzódó aranyos. Mondta a barátom, hogy elvörösödve kérdezte ezeket.
okt. 24. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg régebben is adta a jeleket, csak nem léptél...

Itt a kiváló időzítés, nem értem min gondolkodsz még? Ezüsttálcán kínálja fel magát???

okt. 24. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!