Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha a párom folyton azt kérdezgeti, hogy most mire gondolsz, min gondolkozol?
Figyelt kérdés
Nem vicc, 5 percenként ezt kérdezgeti tőlem. Vannak még más nagyon furcsa mozzanatai is. Most jutottam el odáig, hogy muszáj erről kérdést feltennem, tanácstalan vagyok. Tapasztalat valakinek?2019. nov. 7. 13:35
2/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen nőm. Buta volt kommunikálni akart. ennyire futotta tőle.
3/10 anonim válasza:
Kontrollálni, birtokolni akarja a gondolkodásod, lehet pszichopata vagy nácisztikus. Vagy hasonló. Vigyázz vele, légy résen!
4/10 A kérdező kommentje:
Az ő munkahelyi pozíciójával erősen kétlem, hogy szellemi fogyatékos lenne..
2019. nov. 7. 13:39
5/10 anonim válasza:
Vagy annyira fantáziátlan, hogy más nem jut eszébe, vagy pedig annyira bizonytalan, hogy szabályozni akarná még a gondolataidat is. Egyik se jósol semmi jót.
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a masodikra tippelek :(
2019. nov. 7. 13:52
7/10 anonim válasza:
Akkor a 3-as nyert. Pegig hihetetlen , hogy 60 feletti ÍQ-jú. Volt kolléganőm aki 5 percenként hívogatta a munkahelyéről a férjét minden percéről tudni akart. Ha nem tudta telefonon elérni. Hívta a kollégát főnököt. Munkaidő után. Anyját, anyósát, kollégát. Ő egy egyetemet végzett nő volt. Nem volt annyira bárgyú, hogy amikor elérte a párját talefonon arról kérdezze, most mire gondolsz édes?
8/10 anonim válasza:
Hogy bambulsz ki a fejedből is mi a fszért nem vagy hajlandó vele beszélgetni mondjuk.
az ember akkor kérdez ilyet, ha látja a másikon, hogy fejben máshol jár
9/10 anonim válasza:
Feltekenyseg egy elegge sajatos formaja ez. Mikor tudja, ha fesztivalt csapna, azzal csak maganak rontana a helyzeten es nem lenne helyes, viszont a bizonytalansag meg frusztralja ot. Ezert egy artatlan kontosbe bujva probal onigazolast kapni, de ennek egy soha veget nem ero folyamat lesz a vege. Szoval ezert kerdezgeti ennyiszer. Onnan tudom, mert en is ilyen voltam regen sajnos. Szerencsere sokat valtoztam azota.
10/10 anonim válasza:
Válaszod: Egy hatalmas, vastag, eres farkú négerre, aki végre isteni módon felhúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!