Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretőből kapcsolat/szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőből kapcsolat/szerelem?

Figyelt kérdés
Érdekelne vannak e itt siker storyk,találkoztatok e ilyennel,boldogtalan nő beleszeret másba s működő kapcsolat lesz? Kiváncsi lennék történetekre😃
okt. 24. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok mert vagy szétmentek már, vagy nem tudom milyen a kapcsolat mert nem élek velük együtt.
okt. 24. 11:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg persze ide kapcsolódóan megéri "dobni" a házasságod egy szerető miatt ha beleszeretsz. Megpróbálnád e vele ha otthon nincs már minden rendben?
okt. 24. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

5 éves kapcsolatom volt, szeretők voltunk, szerelem lett belőle. Igaz, a párom "csak" együtt élt/járt valakivel, nem volt házasság.

N

okt. 24. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem volt az út egyszerű odáig, de a mi kapcsolatunk ilyen.

Minden perc szenvedés megérte miatta.

okt. 24. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Örülök ezeknek a válaszoknak mert ha már valami nem megy hosszú ideje megeri a boldogságot választani. Persze mint normális emberek kommunikációval.

De várok még történeteket vagy bővenn kifejtést😄

okt. 24. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Na meg ha van gyerek az adott "rossz" kapcsolatodban?
okt. 24. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Bővebben:

Én 32 éves vagyok (nő) és éppen egy 10 éves kapcsolatban voltam benne.

Most már párom, 26 éves akkor egy 5 éves kapcsolatban volt.

Munkahelyen ismerkedünk meg. Én a kezdetektől oda voltam érte (persze titokban, soha nem mutattam ki) de ez egyre erősödött ahogy telt az idő. Mellesleg én is éreztem azt, hogy ő is hasonlóképpen viszonyul hozzám.

Ilyen kimondatlan dolgok mellett telt el kb másfél év, amikor egyszercsak elkezdett közeledni felém és nagyon hirtelen felgyorsultak az események.

A semmilyen kapcsolatunkból kb egyik napról a másikra lett nagyon erős fellángolás.

Minden nap beszéltünk, melóban, meló után, reggel, este. Szenvedélyes, hosszú percig tartó ölelések stb. Szóba került persze a szakítás nála és nálam is.

Őrlődtünk, nem tudtunk dönteni.

Így telt el kb 5 hónap...és egyszer sem léptük át azt a bizonyos határt ami neki fontos volt. Tehát még csak csók sem történt, nem is értem ezt, hogy hoztuk össze őszintén.

Aztán egyszer kinyögte, hogy inkább megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát.

Persze addigra én már olyan szerelmes voltam, mint az ágyú.

Ezzel a mondattal azonnal a pokolban éreztem magam.

Annyira fájt, hogy így vissza gondolva nem is volt valóságos az egész. Mintha kívülről látnám magam.

Akkor én szakítottam a párommal.

Azt a szenvedés egy pillanatra nem tudtam volna leplezni így jobbnak láttam ha nem nézi végig és nem kell neki mindent elmondanom.

Eltelt ismét jó pár hónap, talán 9-10 amikor egy céges rendezvényen találkoztunk.

Ez a nap olyan volt mint egy giccses romantikus film.

Nem részletezem, így is sokat írtam már.

A lényeg, hogy másnap reggel nálam ébredt és ott is maradt :)

Ennek már 4 éve.

4-es voltam.

N/37

okt. 24. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

akarom mondani N/32

és gyerekek nem voltak sehol.

okt. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!