Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből rendes kapcsolat?
Nem olyan régen ismerjük egymást. Egy barom voltam, azt mondtam neki, hogy nem keresek komoly kapcsolatot. Az első randevú után beleszerettem. Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen nő az életében, de neki is voltak már hosszabb kapcsolatai.
Két és fél éve voltam utoljára szerelmes. Mit tegyek? Hogy csinálhatnám vissza? Mit mondhatnék neki? Van esélyem egyáltalán?
Tudom, hogy nem válasz a kérdésedre, mehet a piros kéz.. de amikor ezt olvastam, az jutott eszembe, hogy élhetek még kétszáz évet, akkor sem fogok kiigazodni egy Nőn. Márpedig Te NŐ vagy. De szép, amit a lelkedből megmutattál..!! és az a legdurvább, hogy teljesen véletlenül ezt hallgattam épp: https://www.youtube.com/watch?v=i5Czf1NIbyo
Tényleg sajnálom, ezt már senki nem hallgatja, csak én a magam összetört szívével.. (kétszáz)40/F
Visszacsinálni már nem lehet. Egyetlen esélyed, ha ő is jobban megismer, és beléd szeret... Minden esetre óvatosan utalhatsz rá, hogy neked ez már több, hogy szeretnél többet. Azért nem mondom, hogy rohand le, mert lehet azzal elijesztenéd, így viszont még nyerhetsz időt... Persze lehet #1nek van igaza, és ezt jobb minél előbb tisztázni... Ezt neked kell érezni, hogy mit mondhatsz neki.
De lehet valóban megéri kockáztatni, és kiteregetni, hátha összejön. Már csak azért is, mert ez a szerelem csak mélyülni fog az idővel, és ha nem változik semmi, akkor sérülni fogsz :(
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!