Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből lehet működő kapcsolat?
Már évek óta tart. Én annak idején beleszerettem, ő rajt zt nem láttam.
Azóta én szakítottam az akkori párommal, ő nem. Viszont mindig keres, sokat van velem, féltékeny, rengetek közös terve van velem...
Nem merem magam beleélni, mert végig néztem a dolgait, és aki egyszer megcsinálja, többször is meg fogja. Persze ezt lehet rám is mondani. És valljuk be egy szavam sem lehet, hiszen én is ezt tettem.
Én személy szerint nem sok esélyt látok erre. Az első félévben, amikor még dúlnak a hormonok, még csak-csak, de az évek során férfiember (hisz gondolom, te vagy a nő a liaisonban) hajlamos belekényelmesedni a háromszögbe.
Más részről viszont (ahogy sok gyilkos is alig várja, hogy bűnhődjön) az évek kikezdték a türelmét, és a bűntudata változást sürget. Mindegy, milyen irányba, csak valami változzon végre! Ezt azonban ne téveszd össze az általad érzett olthatatlan szerelemmel.
Sztem ha veled akarna lenni; veled lenne.
Valszeg így vagy érdekes számára, tiltott gyümöcsként.
Egyszerű,beszélj vele erről! Ha úgy van ahogy mondod,és rendes kapcsolatot szeretne veled akkor megmondja,hogy igen így van.
Azt megkérdezhetem mit takar ez,hogy évek óta tart?
négy éve tart (kb két hónap híján).
Eleinte csak a szex motiválta. Utána minden hová elvitt, bemutatott a barátainak.
Mostanában meg alig van szex. Folyton keres, vannak programjaink, de az együttlétek nagyon megcsappantak.
Hülyén hangzik, de azt érzem, h van valakije. De egy szavam sem lehet.
Eddig mindent nyíltan megbeszéltünk, mostanában meg sunnyog, hazudozik, titkolózik. Gyakori a nem szívem csak téged szeretlek, sohasem néznék másra. (Pedig még a feleségétől sem vált el.)
Hát nem tudom, h mit szeretne. Egyszer nálam van, és fűt-fát ígér (pedig mondom neki, h felesleges). Máskor meg elutasító.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!