Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőből felvállalt partner? Azokat kérdezem akiknek sikerült. Mennyi időt vártatok a pasira hogy lezárja a kapcsolatát? Azóta is együtt vagytok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Ha vársz még 3 évet, akkor lehet, hogy felvállal....
Csak győzd kivárni.
Én 1 évig voltam szerető. Végül szerelmes lettem belé, és ezen a szinten nem ment tovább.
Választás elé állítottam, vagy velem 100%osan, vagy felejtsük el egymást.
Így szakított, engem felvállalt.
5 évig voltunk együtt. Az 5 év alatt 14nővel csalt meg úgy, hogy erről semmit nem tudtam, nem vettem észre.
Szakítás után (ami egyéb okokból történt), tálaltaj ki a nagy haverjai.
Az elejétől mondta hogy válofélben van, mar csak hatek kérdése és független. Egy év múlva derült ki hogy még nem indította el a válást. Ekkor válaszás elé állítottam. Hozzám költözött, elváltak.
Már az első héttől sokat túlórázott, későn járt haza, gyakran volt hétvégi céges rendezvénye.
Közben már a szex is olyan lett mintha ott se lenne, csak megdugott és annyi.
Két évig éltünk együtt amikor a szeretője feljött hozzám amikor ő dolgozott. Kiderült hogy kezdettől fogva együtt vannak, megigérte neki hogy feleségül veszi csak szakít velem. Azt hazudta hogy mentálisan beteg vagyok és nem akarja hogy öngyilkos legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!