Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány szexuális és partner kapcsolata volt ?
Kb 25 nővel voltam és abból 3 barátnőm volt. (Kapcsolatok hossza: fél, 1,5 és 3 év)
27/F; Csongrád megye
21 éves koromig semmi nem volt, majd nyárra kimentem egy külföldi programra, ahol megismertem egy srácot. Három hónapig együtt voltunk, majd haza kellett jönnöm Budapestre és két évig távkapcsolatban voltunk, majd amikor megszereztem az alapdiplomát kiköltöztem az országba. Nem hozzá, hanem kollégiumba, ahol a mesterképzésemet végeztem, majd amikor azzal végeztem, összeköltöztünk.
27/N
19 éves koromban lett először kapcsolatom, azóta is csak a párommal. Szóval, mindenre egy a válasz.
25 éves vagyok.
6 partnerem volt. ebből 1,5 év, 2 év hosszú. A többi pár hónapos.
Az utolsó 4 éves és házasság.
32 N
10 nővel smároltam
2 nővel szexeltem(3/10 és 2/10 landwhale)
1 nővel volt "petting"
0 hosszú távú párkapcsolat
25/F, Budapest
- 4 emberrel feküdtem le.
- ebből 2 kapcsolat, egyik kb egy éves, másik 7 éves
- volt egy pár hónapos szexkapcsolat
- a negyedik meg csak egy pár alkalmas kaland volt.
26/N
5 ebből 4 komoly kapcsolat, +egy pár hónapos szerető.
39 nő
Nő vagyok, 29 éves leszek
Koran érő típus voltam, 14 évesen vesztettem el a szüzességem. Nem bánom, minden baratomra szeretettel gondolok vissza. Legrövidebb kapcsolat 2 hónap volt, leghosszabb 3 év.
20 éves koromig 5 férfival feküdtem le, ezután megismertem a férjem, akivel 9 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!