Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tehetnéd, mit üzennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tehetnéd, mit üzennél annak az embernek (ismerős, szerelmed, plátói szerelem, szeretőd, exed, kiszemelted satöbbi), csak valamilyen oknál fogva nem mondod vagy nem teheted?

Figyelt kérdés
Örülnék neki, ha a korotokat és a nemeteket is irnátok hozzá illetve azt is, hogy melyikbe tartozik kapcsolati formában. Köszönöm.

okt. 23. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A majdnem szerelmemnek üzenném, hogy egy év távlatából is , a mai napig mindennél jobban vágyom rá és borzasztóan fáj, hogy úgy kell tennünk mintha nem is léteznénk egymás számára, hogy semmit nem tudok róla.

Hiányzik a hangja, az illata, az ölelése.

33/N

okt. 24. 07:18
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
A szexhavernak, hogy szeretem, de elég volt a szenvedésből és hagyjon békén elmenni. Ha kérem, akkor ne keressen mert fáj.
okt. 24. 07:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit, hogy soha de soha az életben senkitől ne éljék át azt, amit nekem okoztak. Főleg ne olyantól,akiben a legjobban megbíznak.

Egyébként pedig legyenek boldogok.

F

okt. 24. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Hogy szeretem, de nem lehet túl nagy a szakadék és halvány az esélye hogy ő is.

És egy barátság ami nagyon jó félő véget érhet.

39/f

okt. 24. 12:59
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Így fél év után is nagyon szeretem! Megbocsájtottam, minden roszat mit velem tett, s remélem egy napon Ő is megtud bocsátani nekem. Akármilyen volt a kapcsolatunk a vége felé, jó ember. És ha most itt kopogtatna az ajtómon, habozás nélkül be engedném! Nem szólnék semmit. Csak szorosan átölelném! Csupán ennyit!
okt. 24. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

15. vagyok

32 éves, Nő

okt. 24. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

A Szerelmemnek,hogy abban a bizonyos ölelésben és pusziban minden benne volt... meg az utàna elküldött szövegben is.

Nagyon szeretlek és most baromira szenvedek!

N, 30+

okt. 24. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A plátói szerelmemnek üzenném, hogy még mindig nagyon szeretem és nagyon fáj, hogy nem lehetünk együtt. Kívánom neki, hogy legyen mindig boldog és találja meg azt a személyt, akivel megtudja valósítani az álmait.

Valamint Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neki!😊❤️

22/F

okt. 31. 21:59
 19/19 anonim ***** válasza:
46%
Szeretomtol kerdeznem miert hanyagol ha kozbe mondja h erdeklem es sokat gondol ram. Illetve h szeretnek vele tobb idot tolteni. Es meg azt is h remelem amiert hazudozik nekem szarul alakul a sorsa mindenben, a mumkahelyen es a kapcsolataban.
jan. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!