Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tehetnéd, mit üzennél annak az embernek (ismerős, szerelmed, plátói szerelem, szeretőd, exed, kiszemelted satöbbi), csak valamilyen oknál fogva nem mondod vagy nem teheted?
A majdnem szerelmemnek üzenném, hogy egy év távlatából is , a mai napig mindennél jobban vágyom rá és borzasztóan fáj, hogy úgy kell tennünk mintha nem is léteznénk egymás számára, hogy semmit nem tudok róla.
Hiányzik a hangja, az illata, az ölelése.
33/N
Csak annyit, hogy soha de soha az életben senkitől ne éljék át azt, amit nekem okoztak. Főleg ne olyantól,akiben a legjobban megbíznak.
Egyébként pedig legyenek boldogok.
F
Hogy szeretem, de nem lehet túl nagy a szakadék és halvány az esélye hogy ő is.
És egy barátság ami nagyon jó félő véget érhet.
39/f
A Szerelmemnek,hogy abban a bizonyos ölelésben és pusziban minden benne volt... meg az utàna elküldött szövegben is.
Nagyon szeretlek és most baromira szenvedek!
N, 30+
A plátói szerelmemnek üzenném, hogy még mindig nagyon szeretem és nagyon fáj, hogy nem lehetünk együtt. Kívánom neki, hogy legyen mindig boldog és találja meg azt a személyt, akivel megtudja valósítani az álmait.
Valamint Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neki!😊❤️
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!