Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy hirtelenjében nem jutott egyből eszetekbe/nem jött a nyelvetekre a szerelmetek (párotok/kiszemeltetek) neve?

Figyelt kérdés

2023. júl. 22. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

uj kapcsolatomban megesett hogy az elején folyamat az exem nevén hivtam

rosszul esett neki nem egyszer szolt en igyekeztem valahogy kikoptatni.

ahhoz képest viszont hogy kesob kiderul a oaromrol hogy amugy egy gyilkos narci, igy visszaemlékezve szinte lesokkol mik felett szemet hunyt viszont az elejen.

ha 2 ev mulva mondtam volna veletlen az exem nevét ma garantáltan nem is élnék.

2023. júl. 22. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen mikor teljes kialvatlanságban vagyok, az exem neve jött párszor a számra mert az olyan sokáig a fejemben volt. Pedig nem érdekel semennyire az ex, csak a kikapcsolt agyamból az a név jön elő mint leggyakrabban használt szó, mindig hálát adok a sorsnak hogy akkor épp nem hallotta meg.
2023. júl. 23. 00:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyém amúgy rutinosabb, még le is itat hogy lecsekkolja kimondom e a tiltott szót, aztán jön a büntetés.
2023. júl. 23. 00:34
 4/8 Mendy98 ***** válasza:
Igen előfordult, de leginkább a szüleim hívták a párjaim az exeim nevén.
2023. júl. 23. 01:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elején a fejemben az exem nevén szólítottam, nagyon para volt ki fogom- e mondani egyszer…
2023. júl. 23. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam olyan is előfordult hogy rámköszönt az utcán, de első blikkre nem esett le hogy ki az :D
2023. júl. 23. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:

hogyne, engem soha nem hiv a nevemen, mindig talál valami más nevet,

szóval elég gáz...ebből is sokminden lejött róla...tehát ha nem egyszeri dolog..ha egyszer akkor oké, de ha többször és hogyishivják vagy....na az már...

2023. júl. 23. 19:23
 8/8 Mendy98 ***** válasza:

7. Ez viszont már elég gáz.

Ha az elején nagyon ritkán ilyen van az oké, de ha gyakran az gyanús

2023. júl. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!