Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tehetnéd, mit üzennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tehetnéd, mit üzennél annak az embernek (ismerős, szerelmed, plátói szerelem, szeretőd, exed, kiszemelted satöbbi), csak valamilyen oknál fogva nem mondod vagy nem teheted?

Figyelt kérdés
Örülnék neki, ha a korotokat és a nemeteket is irnátok hozzá illetve azt is, hogy melyikbe tartozik kapcsolati formában. Köszönöm.

okt. 23. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok
Férfi vagyok
21 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Én az exemnek üzenném, hogy remélem mostmár boldog a haverjaival és ne keressen másik ,,barátnőt" amíg nem elég érett hozzá...
okt. 23. 21:36
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Hogy szeretem. Hogy vele szeretnék lenni. Hallgatni, érezni, mellette ébredni és elaludni, együtt élni meg jót és rosszat... Hogy mindig is őt kerestem - benne megvan minden, amire vágytam, és még annál is több. Hogy különleges. Egy csoda nekem. Hogy úgy tudott hatni rám, ahogy eddig soha senki, és már nem is fog. Hogy olyan érzéseket váltott ki belőlem, amikre azt hittem, belőlem hiányzik a képesség.

De a legfontosabb: légy boldog, míg csak élsz!

Nevezzük plátóinak. Későn találkoztunk, ő akkor már házas volt, és a második gyerekük is egy éves múlt. Nem történt semmi, csalódtam is volna benne és az emberismeretemben, ha igen. 2 év után több mint 4 hónapja nem láttam már, és sosem fogunk találkozni többé ebben az életben.

Nő, harmincas

okt. 23. 21:50
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
A platoimnak uzennem,hogy ha esetleg 1x elválna,keressen meg. :D
okt. 23. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Ja bocsi,30N
okt. 23. 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Több nő is volt az életemben, akit szerettem, de nem szerettek viszont. Mindnek azt kívánom, hogy legyenek boldogok az életben és találják meg a nagy Ő-t, aki mindennnap boldoggá teszi őket. 38/F
okt. 23. 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

2 régi exemnek: Ne haragudj, nem akartalak megbántani, sajnálom. Nem en irtam azokat az üzeneteket, hanem az akkori erőszakos, barom barátom. Bocsáss meg hogy engedtem neki, nagyon hülye voltam

Az erőszakos exemnek: Már nem haragszom. Te ilyen vagy. Egy beteg ember. Nem tehetsz róla

A szeretőmnek: Gyűlöllek mert szeretlek

40n

okt. 23. 22:21
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

A paltoinak azt, hogy bárcsak egy másik elethelyzetben találkoztunk volna. Mert így az egész csak egy nagy szívás.

N

okt. 23. 22:50
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Én azt sajnálom, hogy az első csajomnak egyszer később azt mondtam részegen, hogy nem is szerettem.
okt. 23. 23:13
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Exemnek, akit a legjobban szerettem: "amiket mondtam xy-nak rólad/rólunk és visszajutott hozzád, nem gondoltam komolyan, csak fájt a szakítás akkor is ha én kezdeményeztem" szerettelek, hazudtam mikor azt állítottam, hogy nem" ... 38N
okt. 23. 23:22
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
A volt szeretőmnek annyit, hogy még mindig hiányzik és sokat gondolok rá. Hiánya pótolhatatlan.
okt. 24. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!