Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkeressem az exem? Ha igen hogyan, mit írjak neki?
Segítek: HAGYD BÉKÉN!
MEGCSALTAD, HOGYAN LEHET ÉLETED SZERELME? Aztán ki tudja mennyi pasassal kavartál, párkapcsolatban voltál. Ez neked az élet szerelme definíciója? 100% ha nem oldott volna fel akkor eszedbe nem jutna rá írni és arról habbogni, hogy szereted. Nem jött össze másokkal szóval elővennéd őt. Mivel kevered a fogalmakat és kapcsolatfüggő vagy inkább pszichológushoz kéne járni és nem az exedet zavarni, megint tönkretenni.
Egyébként rá írhatsz, de honnan tudod, hogy működne-e amikor megcsaltad és kapcsolatfüggő vagy? És ha csak szex miatt lennél jó neki?
Én őszintén nem tudom, hogy ezek után mégis mit lehetne mondani neki... Valószínűleg ő is tudja, hogy milyen életet éltél.
Nem voltál hűséges hozzá, mert mindenkiben őt kerested. Ugyan...
Szerintem inkább egy jó pszichológusra lenne szükséged, hogy miért teszed ezt másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!