Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam. Mit csináljak? Felkeressem?
Randizgattam egy férfival, de nagyon tapasztalatlan voltam/ vagyok e téren,mert mindössze egy hosszabb kapcsolatom volt, egyébként sose randizgattam, főleg nem online társkereső applikációról.
Félreértettük egymást, végül már nem beszélünk. Vagyis ő döntött úgy, hogy nem beszél velem többet. Megbántam, hogy akkor visszautasítottam , és nem feküdtem le vele. Nagyon megijedtem, nekem új volt még ez az egész , de nem mertem neki megmondani.Megijedtem attól is, hogy mennyivel tapasztaltabb volt nàlam, hogy idősebb….
Látom, hogy hol hibáztam és nagyon hiányzik. Már nagyon máshogyan csinálnám ezt az egészet .
Nem tudom érdemes lenne -e felkeresnem, ha ignorál.
Sajnos azóta hiába randizgatok, ismerkedem, állandóan ő jár a fejemben, képtelen vagyok másra koncentrálni, hiába vannak azok is olyan jó pasik.
25/N -35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!