Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem szerelmes lettem, hogyan tudnék kiszeretni belőle, ha a dolog még kezdetleges?
Figyelt kérdés
Elköltöztem otthonról, egyetemre jöttem, és első nap megtetszett valaki, el is kezdünk beszélni, el is jutottunk nagyon mély pontokra, úgy érzem kezdek beleszeretni, de szerencsére nagyon kezdetleges a dolog, mert még pont ugyan úgy megnézem a számomra vonzó embereket az utcán mint eddig és pont ugyanúgy el tudnám képzelni mással is mint eddig….Nagyon szeretném, ha az említett valakivel több is kialakulhatna köztünk, mert minden tekintetbe tetszik, értelmileg, társadalmi helyzetileg, testileg, lelkileg, mindenhogy. Csak az a baj, hogy kiderült, hogy ő mással is beszélget, ez nekem nagyon kiábrándító volt. Most újra kell tervezzem az egészet, valahogy ki kell szeressek belőle, mert nekem így nem kell… Valaki volt hasonló helyzetbe, tudtok tanácsokat adni? Mindketten 19 évesek vagyunk.okt. 21. 00:09
1/6 anonim válasza:
Hol van az megírva, hogy csak veled szabadna beszélgetnie már az előtt is, hogy még összejöttetek volna?
Ha meg összejöttök, akkor csak te veled beszélhet, vagy hogy van ez az elképzelés a fejedben?
2/6 A kérdező kommentje:
Mással ismerkedik…Akivel utánam kezdett el. És igen, úgy van a fejembe, hogy hogyha velem van akkor ne beszéljen mással ismerkedés céljából.
okt. 21. 05:54
3/6 anonim válasza:
Valszeg tudomást szerzett erről az elvárásról és másfelé fordult.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem szerzett tudomást róla, és olyan valakiknek a válaszát várom, akik voltak ilyen helyzetbe… Mi csak beszélgettünk, lehetséges, hogy csak barátként tekint rám, nem tudom. A kérdésre próbáljatok válaszolni, mert arra lennék kíváncsi.
okt. 21. 07:14
5/6 A kérdező kommentje:
Magamból kiindulva, én biztos nem beszélnék mással, ha egy valakivel ismerkedek már.
okt. 21. 07:16
6/6 anonim válasza:
Pl azért verd ki a fejedből, mert nem olyan ember, mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!