Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakitsak vele?Meddig legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele?Meddig legyek megértő?Úgy érzem nem akar felvállalni mert még nagyon kezdetleges az egész,de találkozni sem hajlandó

Figyelt kérdés
Pár hete össze jöttem valakivel ,kér hogy lássuk egymást,aztán mindig zátonyra fut az egész a végén nem lesz találkozás és én sem nagyon teszek érte hogy legyen.Elkérne kérnem a számát?Azt hiszem fél a nőktől.
2022. okt. 23. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok?
2022. okt. 23. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem adom ki.
2022. okt. 23. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es Ha ilyen egyszerű kérdésre nem tudsz válaszolni, neked sem való még kapcsolat. Felejtsétek el egymást.
2022. okt. 23. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Akkor legalabb priviben ird meg, igy a korotok nelkul eleg nehez behatarolni a pszichologiajat a dolognak.
2022. okt. 23. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanál, de még a számát sem tudod? Tinik.....
2022. okt. 23. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakitani kell
2022. okt. 23. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tudsz szakítani, mert nem vagytok együtt a leírtak alapján.

Vagy mégis mit értesz azalatt hogy "összejöttetek"?

2022. okt. 23. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!