Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudok mindenkibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok mindenkibe szerelmes lenni, mindenkinek elcsábulni?

Figyelt kérdés

Egész életemben tartós kapcsolataim voltak, nem kalandoztam, szerettem a fixet, a megszokottat.

Ami a legfurább, hogy szinte sosem voltam szerelmes, max szerettem az épp aktuális párom.

Viszont az utóbbi pár hónapban elkezdem erősen ismerkedni, és nem szép dolog ugyan, de jelenleg 4 lánnyal tartom a kapcsolatot, és mindenki nagyon erős érzelmet vált ki belőlem.

Nem tudom miért lehet, de mindenki, akik maradtak és több találkozáson vagyunk már túl, és teljesen elcsábítanak. Szinte nem veszek észre bennük kifogásolható dolgot, nagyon szépek, kedvesek, figyelmesek, és maximálisan kielégítenek. Egyszerűen nem tudok választani, pedig nem egészítik ki egymást, nem jobb kifejezetten senki a másiknál.

Mivel 30 felett vagyok, erősen gondolkozom már, hogy idővel muszáj választani, család alapítás, stb.

Biztosan közrejátszik, hogy minden lány sokkal fiatalabb (6-8-9 évvel), mégis tökéletes a kommunikáció, megfelelően érettek (a legfiatalabb 22, de ő a legintelligensebb mégis)

Próbálok okosan dönteni, átlátni rajtuk, hogy mennyi lehet megjátszás a részükről, vagy miért kerültem épp bele egy ilyen szituációba, mert korábban, fiatalon nem voltam ennyire kapós.

Átlag feletti kinézetem van, de nem vagyok csúcspasi. Emellett van egy pozitív, humoros kisugárzásom, sportolok, egészségesen élek, nem iszok, dohányzok, figyelmes vagyok, folyamatosan mások kedvében járok. Emellett fogorvos vagyok, és van több további vállalkozásom, így anyagilag is stabil.

Ami nagyon nagyon nehéz, hogy nem tudom eldönteni, ki az aki az anyagiak miatt szimpatizál velem, mert tökéletesen viselkedik mindenki. Azt érzem, hogy azt mutatják, amit látni szeretnék.

Nem annyira kényelmes a mostani szituáció, mert mások idejével sem szeretnék játszani, és csalódást sem szeretnék okozni, de döntésképtelen vagyok.

Hogyan lehetséges ez? Egész életemben nem találtam az igazit, most meg 4 lányból képtelen vagyok választani. Azt érzem, mindegyikbe szerelmes vagyok.

okt. 20. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Te maga a szerelem érzésébe vagy szerelmes, vagy a fellángolás érzésébe. Ha szerelmes lennél akkor egy valakivel lennél és mások nem érdekelnének. Gyanítom, hogy az elkötelezettséggel vannak problémáid, kötődési zavar áll fenn. Lehet természetesen egyszerűen csak éretlen vagy és kevered az érzéseket. De hidd el, hogy szerelmes egyik nőbe sem vagy.
okt. 20. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Mutasd meg ezt a kérdést, és meglátjuk ki marad.

Egyből nem lesz gondod, mert 4 szék közül a pad alá....

okt. 20. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egyik sem az 'Igazi' ha mindegyikbe 'szerelmes' vagy, de közben attól tartasz, hogy nem őszintén közelednek hozzád, inkább a státusz miatt.

Egyértelmű, hogy saját magadból indulsz ki hisz te vagy az aki nem veszi komolyan egyik nőt sem, mindegyikből elveszi amit akar, hizlalják a májad, ergó kihasználod őket. Mégcsak azzal sincsenek tisztában, hogy többen vannak egyszerre, konkrétan háremet tartasz fenn.

Automatikusan az jut eszembe, hogy nem vagy alkalmas komoly párkapcsolatra és főleg nem családalapításra ugyanis képtelen vagy őszintén a nőkhöz hozzá állni és nem tudsz igazán szeretni senkit.

Valószínűleg ebben közrejátszik valamilyen trauma, sérülés a múltból, gyermekkori mert a szüleid nem foglalkoztak veled mint kellett volna, vagy az egyik. Akár tiniként csalódás ért és saját magad sem szereted amit logikusan másokkal akarsz helyettesíteni.

De nem jön össze és soha nem fog!

Tessék mind a négy nőtől elbúcsúzni és felkeresni szakembert mert nem lehet négy nőbe szerelmesnek lenni.

Az csak hab a tortán, hogy 30 feletti vagy és mégis egy rohadék vagy mert négy nőt használsz ki a saját érdekeid alapján.

Nárcisztikusnak tűnsz, ők tartanak több vasat a tűzben és mindegyikhez kötik hamis érzések, de nyilván korrektek nem tudnak lenni egyikhez sem...

okt. 20. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy fogalmad sincs arról milyen a szerelem.
okt. 20. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén őket és inkább csak szexelgess, neked kapcsolat nem való, minél előbb belátod annál jobb mert ha netán valamilyen nőt felcsinálsz akkor nemcsak a nő, de a közös gyerek is szenvedne attól, hogy ösztönlény szintű vagy aki nem tudja a gatyában megtartani a himbilimbit hiszen "szerelmes" egyszerre több nőbe. Jézus. Jól mondják, hogy hiába az IQ ha valaki egyszerűen imbecil, vagy az EQ-je hangyafingnyit sem ér. 30+osan hogyan lehetsz ennyire ütődött miszerint te 4 nőbe mártogatod és a szerelemmel mixeled össze? 🤭🤨
okt. 20. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Baromság amit írsz, csak élvezed a helyzeted. ÉS ha egy kicsit is ismernéd ezeket a tökéletes lányokat, már kibukna a lóláb, hogy ki akar a pénzedből... De abba még nem tettél kellő energiát, hogy valóban bárkit is megismerj. Akkor mégis honnan tudnád, milyen ember valójában? -.-
okt. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!