Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem azt mondja ő is, de a tettei mást mutatnak, szakítsak vele?
Hát ha szívből szereted, akkor nem fogsz vele szakítani.
Egyszer volt egy barátnőm, aki azt mondta, hogy ő azért szerette az exét, mert nem lehetett mindig az övé, ez tetszett neki benne.
Lehet, valahol te is így vagy, tetszik benne, hogy ez a srác elérhetetlen.
Exemmel beszéltem telefonon, egyszer csak azt mondta le kell tennie, mindjárt visszahív.
Nem hívott vissza, volt neki más is mellettem.
Furcsa volt.
Ha azt mondtam szeretem, visszamondta hogy én is téged.
De a tettei nem ezt mutatták. Mivel az érzéseim nem találkoztak viszonzással, elmúlt a részemről is.
Szegény a mai napig nem tudja hogy miért szakítottam.
Neki egy jó lehetőség voltam arra hogy legyen hol vacsoráznia, meg szerencsétlenkedni az ágyban heti 3szor.
És akkor váratlanul ezt beszüntettem.Azt írta nem voltam korrekt, gondolom várhattam volna 60-70 éves koráig mire hajlandó összeköltözni, hogy ápoljam.
53 volt amikor elhagytam. Azóta sincs senkije. Na még egy ilyen lehetősége már nem lesz, ehhez már túlkoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!