Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem azt mondja ő is, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem azt mondja ő is, de a tettei mást mutatnak, szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem, ki is mutatom, nem élünk együtt 2 éve járunk. Sok minden történt már, ma bajba kerültem - defektet kaptam - hívtam nem vette fel, vártam 15 percet hívtam mást aki segített, 4 nem fogadott hívás, írtam neki láttam elérhető, kb 1 óra múlva hívott, kérdeztem miért nem vette fel? Kinn volt nem vette észre . De folyamat ilyenek történnek, sokszor felhozza a hibáimat, szerintem nem szeret, csak szakítani se mer, én szívből szeretem de azt gondolom akkor majd nekem lesz bátorságom szakítani helyette (28N)

okt. 17. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Hát ha szívből szereted, akkor nem fogsz vele szakítani.

Egyszer volt egy barátnőm, aki azt mondta, hogy ő azért szerette az exét, mert nem lehetett mindig az övé, ez tetszett neki benne.

Lehet, valahol te is így vagy, tetszik benne, hogy ez a srác elérhetetlen.

okt. 17. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretsz benne?
okt. 17. 22:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Én mióta megismertem szerelmes vagyok, kedves volt és törődő, mindig figyelt rám, az utóbbi 1 évben 1x akart szakítani, de aztán mégis együtt maradtunk de azóta érzem már nem olyan mint régen. Azt mondja a rózsaszín köd elmúlik, már máshogy szeret de én abban a ködben vagyok és hiányzik a tekintete, emlékszem hogy nézett rám..már nem néz úgy, nem csókol úgy..biztos elmúlt nála minden.
okt. 17. 22:55
 4/9 Senior Séf ***** válasza:
52%
Bizony elmúlt nála minden. A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak.
okt. 17. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy bomlanak.
okt. 18. 00:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden kapcsolatban így van, ha elmúlik a szerelem, változnak a dolgok. De ő már szakítani akart, így nem látom értelmét.
okt. 21. 01:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted nem szeret akkor szakíts. Mi nem tudjuk, hogy pontosan mit érez kérdező, lehet még ő maga sem.
okt. 21. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Lehet rosszul ítélsz meg dolgokat alapból. Valamit vársz ami nem úgy van, máshogy fejezi ki, de mivel nem úgy történika hogy elképzeled ezért nem azt hiszed ami van. Az apró dolgokban is benne vannak az érzések. Ne számíts, csak lásd meg ami van! Nem segített? És? Megoldottad az adott helyzetet. Magadra számìts ne arra akivel együtt vagy!
okt. 21. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Exemmel beszéltem telefonon, egyszer csak azt mondta le kell tennie, mindjárt visszahív.

Nem hívott vissza, volt neki más is mellettem.

Furcsa volt.

Ha azt mondtam szeretem, visszamondta hogy én is téged.

De a tettei nem ezt mutatták. Mivel az érzéseim nem találkoztak viszonzással, elmúlt a részemről is.

Szegény a mai napig nem tudja hogy miért szakítottam.

Neki egy jó lehetőség voltam arra hogy legyen hol vacsoráznia, meg szerencsétlenkedni az ágyban heti 3szor.

És akkor váratlanul ezt beszüntettem.Azt írta nem voltam korrekt, gondolom várhattam volna 60-70 éves koráig mire hajlandó összeköltözni, hogy ápoljam.

53 volt amikor elhagytam. Azóta sincs senkije. Na még egy ilyen lehetősége már nem lesz, ehhez már túlkoros.

okt. 21. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!