Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El bírnád viselni, ha ennyire jó kapcsolatot ápol a párod az exével?
Bár már régen külön vannak egy hosszú kapcsolat után, megmaradt egy igen szoros kapcsolat. Közös kutyáik vannak, olyanok, mintha a gyerekeik lennének. Felváltva gondozzák őket és mivel más városban élnek, az ex mindig ott tölt pár napot nála. Ilyenkor, mint egy feleség, mos, főz, takarít, rendezgeti a holmiját. És ezeken a napokon a jelenlegi kapcsolat kissé el is van hanyagolva. Szinte naponta beszélnek telefonon, akár többször is, mindent tudnak egymásról. Az ex véleménye mindig mérvadó, vele mindig válaszkész, a közös múlt idealizált. De ez a kapcsolat lezárult elvileg (elmondás szerint), mindenkinek ott az új partnere.
Bennetek megfogalmazódnának kétségek?
Én feladnám a kabátot :D
Nekem az nem férne bele, hogy egyáltalán tartják a kapcsolatot....
Számomra az ex az ex. A múlt. Azt pedig le kell zárni. Minden szempontból.
Nem.
Részemről az ex az ex.
Ők együtt dugtak együtt csináltak mindent, ő nem egy haverja volt.
Aki tartja a kapcsolatot az exével, az nem lépett túl rajta. Részemről vége.
Nem férne bele.
Írom ezt úgy, hogy én “jóban vagyok” az exemmel, de ez a rész abszolút nonszensz: “ mindig ott tölt pár napot nála. Ilyenkor, mint egy feleség, mos, főz, takarít, rendezgeti a holmiját. És ezeken a napokon a jelenlegi kapcsolat kissé el is van hanyagolva. Szinte naponta beszélnek telefonon, akár többször is, mindent tudnak egymásról. Az ex véleménye mindig mérvadó, vele mindig válaszkész”
Ez óriási red flag lenne, nem viselném el.
Nem. El se tudnám viselni.
Én már akkor ki voltam akadva, hogy ismerősök voltak a közösségin. Tehát nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!