Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem,vagy ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem,vagy ez az egész csak illúzió?nem lehetünk együtt.

Figyelt kérdés

Nem lehetünk együtt mert messze lakik,vannak gyerekei már elég fiatal létére,és én is fiatal vagyok még.Ég és Föld vagyunk tudom hogy nem működne.Nem történt csak csók köztünk de az is annyira érzelem dús volt,és úgy hiányzik a csókja és az ölelése,de tudom hogy nincs értelme ebbe belekezdeni.A származását tekintve is teljesen mások vagyunk és hiába mondja hogy szeret egy hét után nem hiszek neki.Letiltottam mert nem volt más választásom de azóta annyira rossz őt szomorúnak is látni és szívem szerint oda mennék és megölelném.

Hogyan lépjek túl rajta ha sajnos napi szinten látnom kell?

okt. 11. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy látod napi szinten, ha messze lakik?
okt. 11. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

1. Aki egy hét után azt mondja, hogy szeret, attól menekülj is.

2. Miért tiltottad le? Zaklatott?

okt. 11. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért tiltottam le,mert beszéltem vele eleinte hogy nem fog működni,és irogatot folyamat,hogy legalább barátok legyünk.Ra bólintottam,aztán végülis állandóan irogatott napi szinten ami nem zavart,de ha nem írtam vissza már egyből jött hogy én nem érek rá,stb,besértődött rám mert én nem írtam neki olyanokat,hogy rá gondolok stb,és azt írta hogy én bunkó lány vagyok stb,aztán mondom akkor fejezzük be itt,ha neki ez a velemenye rólam minek írkál.Letiltottam,de több profilt le kellett mert máshol írt utána.

Nem tudom miért kedveltem meg én sem,de lehet inkább azt kedveltem amit a fejemben elképzeltem róla,meg vonzódtam hozzá.Akárhányszor látom még most is hevesebben ver a szívem.

okt. 11. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most messze lakik vagy sem? Vagy mi van? Nem értem.
okt. 11. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Messze lakik de ideiglenesen itt van mert dolgozik,bár ki tudja meddig
okt. 11. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Fogadjunk,hogy roma.
okt. 11. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:

"Azért tiltottam le,mert beszéltem vele eleinte hogy nem fog működni"

Ennek ellenére "irogatot folyamat,hogy legalább barátok legyünk.Ra bólintottam"

Ha magad sem tudod, hogy mit akarsz, akkor jobb, ha máskor nem tiltasz le valakit kapásból. Ha pedig letiltottad, miért álltál még szóba vele, és bólintottál rá a barátságra.

Össze-vissza beszélsz és cselekszel, ne csodálkozz, ha nem megy a dolog.

okt. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!