Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretett belém egyik pasim se?
Figyelt kérdés
2 barátom volt egyik 3,5 évig másik 2 évig. Szépen indult a kapcsolat de éreztem hogy nem szerelmesek belém, nem figyelnek úgy odarám és nem is lelkesek irányomba, mikor rákerdeztem nem is tagadták. Szerintetek mi lehet az oka? Én úgyérzem úgyviselkedtem ahogy kell, törődtem velük, nem káromkodom és 1 tök átlagos csajszi vagyok
Igazából kapósnak sem mondanám magam. Eléggé elment a kedvem hogy még 1 x pasim legyen.
okt. 8. 23:16
11/17 anonim válasza:
"Odáig lenni csak a nagyon szép nőkért szoktak."
Azokért is csak egy ideig.
12/17 anonim válasza:
Nem, odáig lenni a normális nőkért szoktak. Abból viszont nagyon kevés van.
13/17 anonim válasza:
Így igaz, értük sem örökké, ma már elég hamar ráunnak mindenkire és mindenre, aztán kell az új.
14/17 anonim válasza:
A legutóbbi 10 csajom egyike se szeretett belém, és én se beléjük. Oszt akkor mi van?
15/17 anonim válasza:
A férfiak őszintén szólva hülyék. Szerinted ha a drogos bagós hajléktalan nők az utcákon folyton terhesek, én meg sportos, vékony alkattal, viszonylag szép arccal, igényesen, diplomával, káros szenvedélyek nélkül nem tudok elkelni, mert szinte az összes fszi csak megdugni akar, még azok is, amelyikek a legnagyobb úriembert képesek előadni, akkor szerinted mivel van a baj?
16/17 anonim válasza:
Miért jöttél össze olyannal, aki nem szeret?
17/17 anonim válasza:
Hmmm... Érdekes hogy nem voltak szerelmesek beléd, de mégis összejöttek veled...
Szerintem nem a megfelelő fiúkkal voltál együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!