Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretett belém egyik pasim se?
2 barátom volt egyik 3,5 évig másik 2 évig. Szépen indult a kapcsolat de éreztem hogy nem szerelmesek belém, nem figyelnek úgy odarám és nem is lelkesek irányomba, mikor rákerdeztem nem is tagadták. Szerintetek mi lehet az oka? Én úgyérzem úgyviselkedtem ahogy kell, törődtem velük, nem káromkodom és 1 tök átlagos csajszi vagyok
Igazából kapósnak sem mondanám magam. Eléggé elment a kedvem hogy még 1 x pasim legyen.
Nem e megfelelőt ismerted meg ennyi.
Csak nálad sokáig tartott míg ez leesett.
nem veszitek észre hogy tróoll a kérdező?
ő nem akar szerelmes lenni csak egy papucsot keres magának!
nem veszitek észre hogy tróoll a kérdező?
Miért troll valaki, aki arra vágyik, hogy viszont szeressék?
"ő nem akar szerelmes lenni csak egy papucsot keres magának!"
Miért is lenne valaki papucs azért, mert képes szeretni egy másik embert?
Mert a belsőd, a személyiséged nem elég jó ahhoz, hogy beléd tudjon valaki szeretni.
Rengeteg olyan embert ismerek, akinek sem a belseje, sem a személyisége nem vonzó.Ennek ellenére van társuk hosszú ideje.
"tök átlagos csajszi vagyok
Igazából kapósnak sem mondanám magam"
Megválaszoltad magadnak.
2024 van, ingerküszöb az egekben. Csak átlagosnak lenni meg nem igazán kapósnak egyszerűen kevés. Arra elég, hogy egy ideig ellegyenek veled, de többre nem. Odáig lenni csak a nagyon szép nőkért szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!