Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik, és hülyének nevezett. Mikor fog megbocsátani?
A barátnőm orosz nyelvvizsgára készül.
Nagyon tehetséges, hogy ilyen nehéz nyelvből lesz nyelvvizsgája
A hétvégén az egyik munkatáramnál felöntöttem a garatra, és meggondolatlan tettet követtem el.
Azt gondoltam, hogy szeretni fogja.
Felvettem az összes ADIDAS cuccomat, elmentem hozzá, ő már aludt.
A szobában felkapcsoltam a villanyt és elkezdtem a fülébe énekelni " "Black bacardi, tanyci v mojej chrovati, nye kazi mi haty"
Erre ő felkelt, és lekevert egy hatalmas pofont.
Rendesen ráijesztettem, és ezért is van velem haragban.
Én megbántam. Ő az egyetlen az életemben és nem akarom elveszíteni😥.
20/L, 21/F
pofánvágott??
sztem ő kérjen elnézést, ez túlzás volt.
am ez a csak ő van nekem majd el múlik, hidd el, összes embernek volt ilyen 16-20 évesen. de 1 a milliárdhoz az esélye hogy ő lesz az igazi így rögtön.
pláne ha ennyi humorérzéke van
Tudod, előre kellene gondolkodni, és nem utólag sírdogálni.
A vsielkedésed nem csak gyerekes, de egyenesen beteges.
Addig nem fog tisztelni amíg nem hagyod elgondolkodni. ne rohanj rögtön bocsánatot kérni hozzá, jó tanács.
Akkor egy kis alamuszi irányítható papucsnak fog tartani
Mindig így kezdődik a nőknél.. a saját hatalmaskodásuk öli meg a kapcsolatot.
Először csak bedurcizik 1-2-szer, majd kiváltja belőled ezt hogy te bűntudatosan írkálj itt tanácsért, utána már ő lesz a főnök.. te kéred ki mindenhez a véleményét. ha meg nem kéred ki akkor dühös lesz -.-
a vége az lesz hogy egy kis Vakarcs papucs leszel.. és átgázol rajtad mikor már az összes szolgalelkűséged kifacsarta! és megcsal nem tisztel.. vagy el is hagy.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!