Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon hiányzik egy lány. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik egy lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik egy lány, akivel egy tanfolyamon ismertük meg egymást, konkrétan majd beleőrülök, esténként is vele álmodok és borzasztóan érzem magam. Ő kezdeményezett, ő írt előszőr, szívecskézte folyton a dolgaim stb. ami meg is lepett, mert én azt gondoltam neki sokkal extrább férfiak jönnek be.

Engem még soha senki nem vonzott ennyire az életemben, a tökéletes nő, gyönyörű, intellektuális és látszólag ugyanazok a dolgok érdekelnek minket, ezek számomra a legfontosabbak. Mielőtt megismerhekedhettünk volna, randiztunk volna (volt szó konkrét randiról), én egy alkalommal bunkón viselkedtem illetve egy rosszabb napomon letöröltem őt Fb-n. Ő kifejezetten szolidabb, finomabb lelkületű lánynak tűnik, és ezzel egy borzalmas képet adtam magamról, és ezzel sajnos leírtam magam... Mikor helyre akartam hozni, már ő volt az aki letiltott mindenhonnan. Később szerettem volna még elérni, tudtam neki küldeni egy emailt, hogy őszintén szeretnék bocsánatot kérni hogy megbántottam és nagyon sajnálom hogy így viselkedtem, de nem reagált rá egy betűt se. Mivel ez nem egy tegnapi sztori, úgy érzem már csak egy délibábot kergetek, ő már biztosan a nevemre sem emlékszik, én meg minden nap csak rá gondolok.

Szívem szerint írnék neki egy másik emailt az őszinte érzéseimmel, de úgy érzem ez már egy halott dolog és nem akarok zaklató sem lenni sem leégetni magam, de borzalmas fájdalom van bennem, egy igazi beteljesületlen szerelem...

Vélemények/tanácsok?

okt. 6. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát máskor majd nem cselekszel ilyen bután, hirtelen és meggondolatlanul, talán.

Én is kaptam barátkozós mail-t vita, szakítás után, s nem reagáltam, mert lezártam a dolgot. Ha újra írna, bizony, hogy zaklatásnak venném!

okt. 6. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

“ egy alkalommal bunkón viselkedtem illetve egy rosszabb napomon letöröltem őt Fb-n.”

Szerencsére észnél van, és nem kíváncsi az ilyen labilis, kialakulatlan, hisztériára hajlamos, mérgező személyiségre.

Te nem hiányzol neki.

Törődj bele.

okt. 6. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:

“ úgy érzem már csak egy délibábot kergetek, ő már biztosan a nevemre sem emlékszik, én meg minden nap csak rá gondolok.”

Ez egészségtelen fixálás.

okt. 6. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
3 - Igazad van...
okt. 6. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen emberre én sem lennék kíváncsi.
okt. 6. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
35%

Itt annyi okos tóbijás van mint égen a csillag.

Nagyon sok mindenben fejlődjetek emberek!

okt. 6. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!