Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy lány, aki nekem nagyon bejön, de elment a kedvem, hogy találkozzak vele, viszont ő azt várja, hogy majd találkozzunk?
Az a szituáció, hogy megismertem egy lányt, akibe totál beleestem. Az a baj, hogy majdnem két éve ismertem meg és ezalatt sokszor akartam neki mondani, hogy mennyire bejön, ő is küldözgette a jeleket, de az első félévben gyáva voltam, később meg mindig közbejött valami, ami miatt nem tudtam elmondani. Szinte biztos, hogy már barátzónában vagyok. Legelőször ő írt rám és az első évben nagyon jókat beszélgettünk, tudtam, hogy ha egyik nap nem keresem, akkor ő tuti fog és így is volt, este mindig jóéjtet kívántunk egymásnak. Aztán kb. december óta, mióta történtek rossz dolgok a családjában, azóta így megváltozott. Télen meg tavasszal ilyen hullámzóan egy hétig sokat beszéltünk meg találkoztunk, egy hétig egyszavas válaszok. Májusban mondta, hogy nyáron is találkozzunk, hiába nem leszünk egy városban. Aztán amikor hazamentünk a saját szülővárosunkba, elvittük félútig kocsival, ahol alig beszélgettünk, szinte végig telefonozott, utána egy hétig nem is keresett, végül én írtam rá. Hasonló tavasszal is párszor előfordult és én végül júliusban untam ezt meg és úgy voltam, hogy én nem fogom keresni. Sok nap kihagyás ezután, aztán egyszer írt, hogy menjünk el valahova jövő héten, erre pár nap múlva meg azt mondja, hogy akkor mégsem lesz jó neki. Mondjuk már akkor se lett volna kedvem találkozni. Aztán utána csak két hét múlva keresett, elkezdtem visszafogodtan mesélni a nyaralásról, erre megint jött az egyszavas válaszaival. Utána még pár nappal küldött egy videót, hogy pont a városomban járt valami miatt, meg lehet pár nap múlva jön, de nem úgy mondta, hogy de jó lenne összefutni, hanem, hogy jön valamire, aztán megy egyből. Aztán onnantól kerek egy hónapig semmi, pedig közben két helyen volt nyaralni meg olyan koncerten, amiről előtte beszélgettünk. Eddig csomó apró dologról is küldözgette a képeket, erre most még erről se. Aztán most a héten mintha mi sem lenne, megkérdezett valamit, hogy egy formulát hogyan kell kitölteni. Válaszoltam, aztán még mondta, hogy amúgy szóljak ha vagyok a városban és akkor menjünk el valamit csinálni, mert rég találkoztunk. Hát őszintén nekem elvitte a kedvemet a találkozástól, hogy úgy teszünk, mintha semmi nem történt volna, közben meg egész nyáron összesen annyit beszéltünk, mint máskor egy nap, azt se tudom mikor hol volt, mi volt egyáltalán vele. Nekem ez így kínos lenne. Most mit mondjak neki, ne keressem, aztán kész? Az a baj, úgyis össze fogunk előbb-utóbb futni, de ezek után tuti, hogy csak barát vagyok neki, amihez meg nincs kedvem. Más fiú elvileg nincsen a képben. Azt is tudom, hogy én szúrtam el, mert nem léptem időben. Haragszom rá is, de csak azért, mert közben meg szeretem. De mit tegyek most? Nem akarok vele találkozni, de közben rettentően hiányzik már hetek óta.
Köszi ha elolvastad.
22 F, ő meg 21 L
Találkozz vele és mond el neki hogy tetszik vagy amit érzel. Ha nincs esély viszonozásra, akkor meg mond meg neki hogy nem akarod tartani a kapcsolatot.
Nem bonyolult.
Én azt tudom mondani, hogy igen. Keresd fel valami ürüggyel, találkozzatok, és mondd el neki.
Tehát vess véget ennek az állapotnak, ami most van. Vagy így, vagy úgy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!