Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan megérzésünk, hogy ez az ember baromira belém tudna esni?
Az ilyen megérzések mennyire lehetnek valósak?
Most pont egy olyan férfival van ilyen érzésem, akibe én is bele tudnék habarodni.
Mert annyira olyan.
Vagy lehet csak azért látod ezt így, mert te szeretnéd hogy így legyen.
Nekem volt egy barátnőm, felnőtt nő volt, és teljesen abba a hitbe volt hogy a csávó aki hozzá jár, akinek a szeretője volt, valójában bele szerelmes. Elhitte, mert ezt akarta hinni.
Ha nem tetszik valaki, és rajta látod azt, hogy csillog a szeme, ha rád.néz és hasonló szintű dolgok... az a tapasztalatom szerint valós.
De már futottam bele olyanba, hogy ismerkedtem balakivel, és neki is láttam a szemében a csillogást, de... az csak a saját szemem csillogása volt, amit visszatükrözött az ő szeme.
Na de félre az ilyen hülye szövegekkel... a lényeg az, hogy ha már elkezdesz érezni valaki iránt, akkor szerintem nem.fogod tudni megmondani..
Viszont!
Van egy teszt erre. Fogalmam sincs mi a neve, én öleléstesztnek hívom. Tehát megöleled, szemből rendesen, és nézed a visszajelzéseket. A legfontosabb a csípő. Ha hozzád nyomja a csípőjét (a gszát/pnáját), akkor valóban vonzódik hozzád. Ha nem, akkor felejtsd el.
4, köszönöm.
Jó kis teszt. Csak nem vagyok vele olyan viszonyban, hogy ily módon megöleljem.
4,5 Ezt nagyon jó volt olvasni :)
Igen, én is futottam bele ilyenbe. Van egy olyan érzésem, hogy ha ezt az öleléstesztet alkalmaztuk volna, megszűnt volna a külvilág. De nem voltunk olyan viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!