Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki nagyon vágyik valakire szexuálisan, de közben másba szerelmes nagyon?

Figyelt kérdés
Arra is vágyik szexuálisan akibe szerelmes, de a másik sokkal jobban érdekli szexuálisan, de abba nem szerelmes. Ettől még szerelmes lehet az egyikbe? Vagy így akkor a szerelem kizárható?

szept. 28. 04:32
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Simán.

Férfiként én úgy vagyok, vannak lányok/nők, akikkel valahogy a szex nem képzelhető el, valamiért. Egyszerűen csak gyönyörködnék bennük egész nap.

És vannak nők, akikbe nem tudnék szerelmes lenni, viszont a fantáziámban sokszor megjelennek...

szept. 28. 04:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Létezik.

Pedig azért egyszerre jobb lenne, minden szempontból. De az csak az életnek egy szelete, és ritkán adatik meg. A hétköznapi életben külön jár a kettő. Viszont így legalább meg/át lehet élni, külön-külön a szexet és a szerelmet is.

szept. 28. 05:36
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Létezik.

Akit kíván, az iránt csak az ösztönei/hormonjai miatt érez szexuális vágyat.

Akibe meg szerelmes, őt tudatosan is szereti.

szept. 28. 06:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze. Akibe szerelmes vagyok, azt sosem fogom megkapni, de örülök, hogy legalább szerelmes lehetek bele.
szept. 28. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha igazán szerelmes vagy csak azt a személyt kívánod. Ha fellángolás történik amit szerelemnek hiszel akkor simán lehet mást megkívánni.
szept. 28. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik. Egy friss, lángoló szerelmes kapcsolatban mondjuk nem tudom elképzelni, ott csak arra tudok gondolni, akivel aktuálisan vagyok.

Viszont évek múltán mikor már csillapodik a szerelem, simán ismerhetsz meg olyan embert, akihez borzasztóan vonzódsz és ahhoz nem szükséges szeretned.

szept. 28. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Összerakja az elméd, hogy mik a lehetőségeid.

Ne tagadd le a szerelmedet magad előtt, éld át, majd csillapodik. Közben meg kiéled a vágyaidat azzal, akivel tudod, és talán még meg is szereted őt közben.

szept. 28. 14:49
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
A bukta ott van, hogy az amúgy oly szép és gazdag nyelvünk szerelemnek hívja a kezdeti ön-és közveszélyes őrült lángolást ugyanúgy, mint az évek, urambocsá' évtizedek óta tartó megcsontosodott egymáshoz tartozás magasztos állapotát is. Első esetben nyilván nem veszel észre mást, míg utóbbinál megesik, hogy egy szexobjektum felkelti a kíváncsiságodat.
szept. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!