Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom nem mosolyog rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem mosolyog rám?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy párom nem mosolyog rám. Amikor megyünk vásárolni vagy ide-oda, akkor idegeneknek és a pénztárosoknak is simán jópofizik.

Ha véletlen nekimegyek a vállammal az ő vállának akkor már egyből hisztizik, hogy ne csináljam, pedig bocsánatot kertem tőle, mert véletlen volt.

szept. 18. 00:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem férfiként hisztizik. Mert menekülj ha igen. De amúgy is.
szept. 18. 00:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Párom 33 férfi én 28 lány :/
szept. 18. 00:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonlo exem. Nem lehetett vele viccelodni sem a legnagyobb nevetése is csak egy halvany mosoly volt.

Ellenben másokkal meg sírva hasfájasig is lehetett röhögni magam.

Vannak ilyen b.lfaszok akiknek mar semmi nem öröm semmi nem vicc erzelmi sivár fakír megkeseredett senkik.

Az eladoknak is hidd el addig es ott megy csak a jópofi. Alapbol keptelen lenne rá kapcsolatban.

Kapcsolatok elején vagy ismerkedesi szakaszban erőltetik csak meg magukat.

szept. 18. 00:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Mikor találkozunk akkor mosolygok és örülök, hogy látom. Ő is elereszt egy halvány mosolyt. Mikor otthon vagyunk akkor is mosolygok rá, ő meg csak felvesz a műmosolyt 1 másodpercig és érjem be azzal.
szept. 18. 01:14
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Autista
szept. 18. 01:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Már nem szeret, de meg fogja várni, amíg te dibod majd ki.
szept. 18. 03:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tetszel neki, nem szerelmes beléd. Azért jött Veled össze, mert már régóta próbálkozott a társkereséssel, de sikertelenül, így összejött egy olyan nővel, aki nem is tetszik neki, csak hogy ne kelljen egyedül lennie. Szakíts vele, mert ennek így semmi értelme.
szept. 18. 03:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez ilyen Magyar Péter effektus...

Menekülj!

szept. 18. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
szept. 19. 12:22
 10/11 A kérdező kommentje:

8-7 hónapja kb

szept. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!