Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorrendben meddig tartottak kapcsolataid és hol ismerted meg őket?
Az elsővel 15 évesen jöttem össze. Tartott 5 évig, de az utolsó év az már olyan se veled se nélküled kapcsolat volt. A szülőfalumból ismertük egymást.
Másodikkal 20 évesen, 2 évig tartott. vele egy fórumon ismerkedtem meg.
Harmadikkal egy társkeresőn (már nem emlékszem melyik volt) 23 évesen, ő a férjem, 10 éve vagyunk együtt.
14-16 2 év egy srác másik sulibol
17-21 diszkoban ismertem meg egyuttélős eljegyzéses 4 éves volt.
23-26 ismét egyuttélős másikkal(gyerekkorbol ismertük egymást)
27-30 love.hu-n ismerkedtunk de amugy vele is ismertuk egymást ill én őt. (Kirabban ált. suliban a tesoja nyomult rám..aztan felnőve belebotlottam az öccsébe a neten:D) szintén egyuttélős eljegyzéses kapcsolat volt.
30+ ismertem meg a férjem kulfoldon vett fel stoppal illumináltan..eleinte ossze se akartam vele jonni merthát minek nézhet meg biztos csak szórakozni kellek..de nem:)
15-17 között első szerelem baráti társaságból
17-22 között első komolyabb kapcsolat ahol szinte együtt éltünk (ő 12 évvel idősebb volt saját lakással, sokat voltam nála) ilyen sms-es teletextes chat oldalon akadtunk össze még a net berobbanása és okostelefonok előtt :D
22-28 között több netes randi, pár hónapos kapcsolatok, szinte mind netről
28 évesen próbáltam elérni a tejet a legfelső polcon a kisbolt hűtőjében, egyszercsak valaki levette és nyújtotta nekem széles mosollyal... Ő lett a férjem.. 40N
18-23 első szerelem, szigorúan véve netről, de csak azért jött egyáltalán velem szembe, mert a barátnőm pasijának az öccse volt. Együtt is éltünk 1,5 évet.
23-26 baráti társaságból, az az idő nagyobbik részében volt se veled, se nélküled jellegű kapcsolat. Mindenesetre itt is volt időszakosan együttélés
27-30 (jelenleg is) Tinderről, az első randink nagyon spontán alakult, és kifejezetten kellemes csalódás volt, olyannyira hogy ő lett a férjem, és már most van egy kisfiúnk is.
21 (majdnem 22 voltam már) éves koromtól 24 éves koromig (abban az évben már 25-öt töltöttem mondjuk) volt egy kapcsolatom.
Ő volt mindenben az első, csók, szex, barátnő, sőt még vele randiztam életemben először. Előtte volt egy csaj akivel simerkedtem 15 éves koromban pár hőnapig, rajta kívül nulla tapasztalat.
Szakítás után 2 évvel volt egy alkalmi kapcsolat, fesztiválon megismert nővel, de ez nem jelentett semmit és nem is tartott sokáig.
Azóta semmi. Most 30 vagyok, 3 éve se randi, se ismerkedés, se csók, alkalmi kavarás, se szex (akár csak alkalmi jelleggel) semmi.
Nem valószínű, hogy ez változni fog, esélytelen már a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!