Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság (2024) létezik olyan férfi aki nem alkoholista, drogos vagy valamilyen függősége van és nem egy lelki roncs?
Figyelt kérdés
Harmincas leszek hamarosan és úgy érzem ez a korosztály a lehető legrosszabb. Nem hogy kapcsolat megtartasa de az, hogy találni egy férfit aki törődő, igazán szerelmes es vágyik/el akar érni valamit az életben nem letezik. Persze beszelhetunk a kinezetrol, hogy jaj szakadt rajtam a nadrag 10eve nem vagattam a hajam de en rendes srác vagyok.... Mindenkinek fontos az, hogy a másik apolt legyen es egy kicsit adjon magára. Sok ismerősöm panaszkodik, hogy mindenki csak szexelni akar és kb ennyi... Szóval az erdekelne, hogy letezik-e ilyen férfi vagy ez a korosztaly/ generacio el van atkozva?szept. 14. 19:27
21/25 anonim válasza:
Mo. lelki állapota rendkívül rossz, így nem valószínű.
22/25 anonim válasza:
A 29 lányomnak most udvarol egy 34 éves fiatalember. Már korábban is ismerték egymást, de csak most indul valami. Teljesen komolyan mondom, hogy meglepődtem, hogy ma létezik ilyen fiatal, mint ő. A korábbi fiúkhoz viszonyítom- Tanult, több nyelven beszél, sportol, jól néz ki, hangszereken játszik, egy híres kórusban énekel, normális állása van megfelelő fizetéssel, van lakása, amit a szülei segítségével vett ugyan, de neki is van benne pénze. udvarias és nagyon megbízható. Csak ámulok.
23/25 anonim válasza:
#22:
Kórusban énekel..., akkor mégsem lesz annyira tökéletes, főleg, ha szoprán. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!