Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Manapság (2024) létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság (2024) létezik olyan férfi aki nem alkoholista, drogos vagy valamilyen függősége van és nem egy lelki roncs?

Figyelt kérdés
Harmincas leszek hamarosan és úgy érzem ez a korosztály a lehető legrosszabb. Nem hogy kapcsolat megtartasa de az, hogy találni egy férfit aki törődő, igazán szerelmes es vágyik/el akar érni valamit az életben nem letezik. Persze beszelhetunk a kinezetrol, hogy jaj szakadt rajtam a nadrag 10eve nem vagattam a hajam de en rendes srác vagyok.... Mindenkinek fontos az, hogy a másik apolt legyen es egy kicsit adjon magára. Sok ismerősöm panaszkodik, hogy mindenki csak szexelni akar és kb ennyi... Szóval az erdekelne, hogy letezik-e ilyen férfi vagy ez a korosztaly/ generacio el van atkozva?
szept. 14. 19:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Lelki roncs vagyok, de legalább nem iszom és drogozom.
szept. 14. 19:32
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Mit értesz lelki roncs alatt? Mert bizony "csomagja" mindenkinek van,neked is.
szept. 14. 19:40
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
Én lelki roncs vagyok és alkoholista,de nem drogozom. Viszont horgászni azt szoktam, az meg legalább akkora negatívum a nők szemében mint ha drogos lennék.
szept. 14. 19:42
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a fölötted lévő kérdést ( én írtam), van ilyen ember.
szept. 14. 19:44
 5/25 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Senkinek nem tökéletes a lelke, mindenkinek vannak kisebb nagyobb traumái. (Nekem is.)

A kérdés már csak az, hogy mennyire tudsz ezek mellett létezni és mennyire hat a párkapcsolatodra.

szept. 14. 19:44
 6/25 A kérdező kommentje:
Lelki roncs alatt azt értem, hogy tudja vagy tudomasul veszi, hogy baja van (depresszió, bármi más) de mégsem foglalkozik vele vagy nem akarja megoldani. Szimplán el van a világban de kb nincs kedve semmihez. Nekem is van csomagom persze de ha nem is úgy kezelnem ahogy most akkor sem nyomnám rá a paromra.
szept. 14. 19:45
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Persze, csak ebben a korosztályban már a normális, kapcsolatra vágyó férfiak elég nagy része foglalt.
szept. 14. 19:54
 8/25 anonim ***** válasza:
67%
Én lelki roncs vagyok, havi egyszer iszom egy vadmálnás sört - 3 részletben. Cigi nem, drog témához meg annyit, hogy van olyan drog, ami inkább gyógyszerként funkcionál, engem az segített már át öngyilkossági gondolatokon, így nem is igazán tudom annak nevezni, ami. De az is megmaradt a negyedéves gyakoriságnál.
szept. 14. 19:56
 9/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem tartom magam roncsnak, szerencsére jó önismeretem van, tudom miben kell fejlődnöm mégsem találok senkit pedig nincsenek egetverő igényeim, ha meg akadna valaki, akkor neki meg én nem kellek.
szept. 14. 20:14
 10/25 anonim ***** válasza:
57%
Heteró, szingli, 30+ férfiként mondom: ne keresd a tökéletességet. Ahogy a nőknél, úgy a férfiaknál is foglaltak a kelendő féle-fajta emberek. Önmagában a társas élet hiánya okozhat lelki problémákat. Ez vezethet depresszióhoz és/vagy függőséghez (és akár alkoholhoz). Tehát a valóság az, hogy már 2-3 dolog kilőve a 4 kívánságból. Példaként: én dohányzom, online játékfüggőség és depresszió. Ez utóbbira szedek gyógyszert. Nem sokat segít, nem váltja ki a magányt. Cigit nem egyszer tettem le, hónapokra. Sportoltam is. Összejöttem az exemmel, aki lelkileg padlóra tett és kisajátított. Cigi szájba, antidepresszáns és elmúlsz 30. Ez van. Nem várom el, hogy a leendő társam az ideálom legyen testileg és lelkileg is. Az idő előrehaladtával egyre kisebb a valószínűsége, hogy "ép", tökéletes embert találj (szerintem).
szept. 14. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!